ALUMIINIKAITEET

Alumiinikaiteet tulevat kysymykseen teollisuusympäristöissä ja kemikaaleille altistuvissa korrosoivissa tiloissa. Alumiinikaiteen kevyt rakenne sopii täydellisesti tiloihin, joissa kaiteita siirretään esimerkiksi huolto- ja kunnossapitotöiden vuoksi.

Alumiinikaide on hitsaamalla valmistettu elementti. Teräskaiteen tavoin alumiinikaiteet on taivutettu putkentaivuttajalla. Alumiinikaiteita on mahdollista toimittaa vaativiin olosuhteisiin anodisoituna tai epäpuhtaudet vesipestynä.

 

Alumiinikaiteet kokonaisratkaisuna eri teollisuustiloihin

Toimintamme suuntautuu teollisuuteen, jossa työskennellään laitteiden ja rakennusten parissa. Asiakkaamme ovat usein kansainvälisiä, teollisuuden parissa operoivia yrityksiä. Työskentelemme laajasti erikokoisten yritysten parissa ja meillä on vahva kokemus metallialan kumppanina toimimisesta.

Projektimme ovat kokonaisuuksia, joissa otamme prosessista vastuun alusta alkaen suunnitteluvaiheesta aina asennuksiin. Varmistamme, että työmme vastaa tarvittavia alan standardeja ja vaatimuksia. Mittava projektiosaamisemme tarkoittaa toisin sanoen sitä, että voit keskittyä itse ydinosaamiseesi.

Kun haluat tilata alumiinikaiteet, näin etenet asiassa:

  1. Tilaa meiltä tarjouspyyntö soittamalla tai sähköpostilla
  2. Sovimme mahdollisesta tapaamisesta kohteen ja tarpeiden mukaan
  3. Teemme ensimmäisen tarjouksen ja käymme sen kanssasi läpi
  4. Kun hyväksyt tarjouksen, järjestämme myös aloituspalaverin

 

Ota yhteyttä, niin pääsemme projektissa eteenpäin!

Premekon Oy  |  Puusepäntie 1, 54100 Joutseno   |   p. +358 207 920 570  |  asiakaspalvelu@premekon.fi   |  Pyydä tarjous  arrow