Teollisuusportit

Teollisuusportit

TEOLLISUUSPORTIT

Teollisuusportit viimeistelevät teollisuustilojen kulkuteiden turvallisuuden ja vastaavuuden alan standardien mukaisiksi. Porttien tärkein tehtävä on taata turvallisuus ja estää putoaminen sellaisissa kohteissa, joissa kaiteita ei voida käyttää. Teollisuusportit sijoitetaan usein tikkaiden ja portaiden yläpäähän.

Premekonin teollisuusportit ovat joko lukittavia tai jousikuormitteisia. Porttimallimme ovat jousikuormitteiset itsestään sulkeutuvat portit, kiinni ja auki -asentoihin lukkiutuvat kaksitoimiportit ja säädettävän pituuden teleskooppiportit. Teleskooppiportti sopii esimerkiksi paperi- ja kartonkikoneiden ylös nostettavien hoitotasojen kohdalla, jotta putoaminen voidaan ehkäistä.

Valmistamme portteja rakenneteräksestä maalattuna tai kuumasinkittynä sekä haponkestävästä ja ruostumattomasta teräksestä. Teollisuusportit sopivat teollisuuden tilojen kulkuteiden turvallistamiseen esimerkiksi laitteiden ja kiinteistöjen yhteyteen. 

 

Toimitamme turvalliset teollisuusportit erilaisille kulkuteille

Teollisuusportit ovat tärkeä turvallisuustekijä ja valmistamme ne alan standardeja ja vaatimuksia noudattaen. Noudatamme tuotannossa EN 14122 -hoitotasostandardia sekä RAK F2-määräyskokoelmaa.

 Meillä on vahva kokemus ja näyttö projektityöskentelystä eri kokoisten asiakkaiden parissa. Normaalisti asiakkaamme on teollisuusalan kansainvälisesti toimiva yritys, jonka kokoluokka voi olla vaihtelevasti pien-keskisuuresta yrityksestä suurtoimijaan.

Premekon on luotettava teollisuusalan kumppani, ja huolehdimme tilaukset kokonaistoimituksella. Kun hoidamme tilauksen alusta loppuun suunnittelusta toimitukseen, voit käyttää aikaasi omaan ydinosaamiseesi.

 

 Näin etenet tilauksessa:

 • Pyydä meiltä tarjous puhelimitse tai sähköpostilla
 • Sovimme tapaamisen luoksesi, jos kohde on haastava tai tapaaminen on muuten tarpeellista
 • Annamme lopullisen tarjouksen ja käymme sen kanssasi läpi
 • Jos hyväksyt tarjouksen, pidämme aloituspalaverin ja sovimme jatkosta.

 

Ota yhteyttä, niin pääset tilauksessa eteenpäin!

Premekon Oy  |  Puusepäntie 1, 54100 Joutseno   |   p. +358 207 920 570  |  asiakaspalvelu@premekon.fi   |  Pyydä tarjous  arrow

Teollisuusportit

Putkisillat

PUTKISILLAT

Putkisillat ovat ratkaisu silloin, kun teollisuuden prosessiputket tulee asemoida ja tukea sopivaan korkeuteen ja sijaintiin. Putkisillat ovatkin tarkoitettu teollisuuden prosessiputkia kannattelevaksi rakenteeksi. Kun putkisillan vaakasuora rakenne on mahdollisimman jäykkä ja kantava, maasta lähteviä kannakejalkoja ei tietyissä tapaukissa tarvita.

 

Valmistamme putkisillat lujista materiaaleista teollisuuskohteisiin 

Teemme putkisillat laadukkaasta ja erilaisiin tiloihin sopivasta teräksestä. Normaalisti käyttökohteena ovat erilaiset teollisuuden kohteet. Teemme putkisillat pääasiassa rakenneteräksestä joko maalattuna tai kuumasinkittynä, ja putkisillat on mahdollista valmistaa myös ruostumattomaksi ja haponkestäväksi rakenteeksi.

Premekonin toimitukset ovat kokonaistoimituksia, joissa vastaamme koko projektin läpiviennistä aina suunnittelusta toteutukseen. Noudatamme alan tarvittavia voimassa olevia standardeja ja vaatimuksia. Vankka metallialan osaamisemme takaa turvalliset tuotteet ja sujuvan toimituksen. Asiakkaamme ovat tyypillisesti teollisuusalan kansainvälisiä toimijoita, joiden kokoluokka vaihtelee pienistä ja keskisuurista yrityksistä teollisuuden suuryrityksiin.

Kun me hoidamme projektin kustannustehokkaasti alusta loppuun, voit huoletta keskittyä omaan ydinosaamiseesi!

 

Näin etenet projektissa:

 1. Tilaa meiltä tarjouspyyntö soittamalla tai sähköpostilla
 2. Sovimme mahdollisesta tapaamisesta kohteen ja tarpeiden mukaan
 3. Teemme ensimmäisen tarjouksen ja käymme sen läpi
 4. Kun hyväksyt tarjouksen, järjestämme ensimmäisen palaverin

Toimitamme tilauksen sovittuna ajankohtana.

 

Ota yhteyttä, niin pääsemme asiassa eteenpäin!

Premekon Oy  |  Puusepäntie 1, 54100 Joutseno   |   p. +358 207 920 570  |  asiakaspalvelu@premekon.fi   |  Pyydä tarjous  arrow

Teollisuusportit

Teräskannakkeet

TERÄSKANNAKKEET

Teräskannakkeet ovat ratkaisu hoitotasojen, portaiden ja kaiteiden paikoilleen pysymiseen ja kiinnittämiseen. Hoitotasot lasketaan teräskannakkeiden päälle, kun kannakkeet on kiinnitetty joko lattiaan, seinään tai laitteen kylkeen. Teräskannakkeet ovat olennainen osa hoitotasojen parissa työskentelyä, sillä ilman teräskannakkeita hoitotasoja ei voida asemoida paikalleen.

Teemme teräskannakkeet joko kuumasinkittynä tai maalattuna rakenneteräksestä sekä haponkestävistä ja ruostumattomista teräksistä. Valmistamme kannakkeita avo- ja putkiprofiileista. Tällöin kannakkeiden valmistuksen profiileja on todella useita. Käytettävä profiili määräytyy sen mukaan, mitä tietoa lujuuslaskelmista on saatu.

 

Valmistamme turvalliset teräskannakkeet teollisuuden tarpeisiin

Kokonaistoimitus on helpoin tapa tilata meiltä teräskannakkeet. Meillä on vahva kokemus projektiosaamisesta ja eri kokoisten yritysten parissa toimimisesta, joka takaa luotettavan ja sujuvan toimituksen.

Projekteissa huolehdimme voimassa olevien alan standardien ja määräysten toteutumisesta. Näin ollen voit huoletta jättää koko projektin vetämisen ja loppuunsaattamisen meille!

 

Näin etenet kun haluat tilata teräskannakkeet:

 1. Tilaa meiltä tarjouspyyntö joko soittamalla tai sähköpostilla
 2. Sovimme kanssasi tapaamisesta kohteen ja tarpeiden mukaan
 3. Teemme ensimmäisen tarjouksen ja käymme sen yhdessä läpi
 4. Kun hyväksyt tarjouksen, järjestämme myös aloituspalaverin jossa sovimme jatkosta

 

Toimitamme tilauksen sovittuna ajankohtana. Ota yhteyttä, niin pääsemme projektissa eteenpäin!

 

Teräskannakkeet teollisuustiloihin – asiakaskokemus toimituksesta Industri-Textil Jobille

Kristian Koskinen, Project leader, Industri-Textil Job, Kerava:

Tilasimme Premekonilta kokonaistoimituksella teräskannakkeet osana suurempaa hoitotasojen ja porrastornien toimitusta. Premekonin toimituksiin ja työjälkeen voi huoletta luottaa, sillä ratkaisukeskeinen ja loppuasiakkaan tarpeet huomioiva toiminta ovat tilauksen keskiössä.

 

Teräskannakkeiden toimitus alkoi yhteistyössä tarkan suunnittelun avulla

Teräskannakkeiden toimitusprojekti lähti liikkeille kannakkeiden suunnittelusta, jolla varmistettiin tuotteiden sopivuus tarpeisiimme.  Saimme Premekonilta alkuun suunnittelukuvat tuotteista, jonka jälkeen suunnittelimme yhteistyössä 3 D -mallinnuksella teräskannakkeiden mallit.  Teimme malleihin tarvittavat muutokset ja saimme ammattimaisesti tuotetut, juuri tarpeisiimme sopivat ja oikein mitoitetut teräskannakkeet.

 

Premekonin ratkaisukeskeinen palvelu näkyi jokaisessa projektin vaiheessa

Toimimme Industri-Textiln Jobissa vahvan projektiosaamisen teollisuuden parissa, jossa toimitamme suodatinsovelluksia teollisuuden eri prosesseihin. Näin ollen Premekonin vahva projektiosaaminen, tekninen suunnittelu ja luotettava tuotanto ovat olleet ratkaisevia tilausten onnistumiselle.

Premekonin oikeasti palveleva asenne kattoi projektin alusta loppuun. Jokaisessa tilauksessa Premekon on huomioinut myös meidän asiakkaidemme tarpeet, ja valmistanut tuotteet vaadittavien tehdasstandardien ja määräyskokoelmien mukaisesti. Esimerkiksi kaiteiden kiinnitystavat ja tuotteiden materiaalit sovellettiin täysin mm. Pohjois-Euroopassa ja Puolassa olevien asiakkaidemme vaatimusten mukaisiksi. Näin ollen olemme voineet luottaa huoletta siihen, että Premekonilla seisotaan sanojen takana ja otetaan vastuu pitkälle loppukäyttäjää ajatellen. 

Premekonin joustava asenne kattoi koko projektin alusta loppuun. Myös teräskannakkeiden asennus olisi hoitunut Premekonin toimesta, mutta teimme sen tällä kertaa itse, sillä kyseessä oli isompi projektikokonaisuus.

 

Premekon on joustava projektiosaamisen kumppani teollisuusalalle

Erinomaisten kokemusten myötä voin vilpittömästi suositella Premekonia! Kun etsinnässä on asioita ratkaiseva ja joustava yhteistyökumppani teollisuuteen, Premekon hoitaa projektin vastuullisesti.

Premekonin kokonaistoimitus tekee ostamisesta helppoa, mikä on säästänyt meiltä paljon suunnittelua ja muuta projektiin liittyvää työtä. Hyvin suurella todennäköisyydellä teemme jatkossa lisää hankintoja Premekonilta.

Premekon Oy  |  Puusepäntie 1, 54100 Joutseno   |   p. +358 207 920 570  |  asiakaspalvelu@premekon.fi   |  Pyydä tarjous  arrow

Teollisuusportit

Askelmatikkaat

ASKELMATIKKAAT

Askelmatikkaat ovat nousukulmaltaan perinteistä teollisuusporrasta jyrkemmät tikkaat. Niitä käytetään tiloissa, joissa on hyvin vähän tilaa, mutta kulkemisesta halutaan tehdä sujuvampaa kuin tavanomaisella suoraan ylöspäin nousevalla tikkaalla. Rakenteeltaan teollisuusporrasta muistuttavassa askelmatikkaassa nousukulma on usein yli 60 astetta.

Premekonin askelmatikkaat valmistetaan huolellisesti käyttöä ja kulutusta kestävästä materiaalista. Mahdollisia materiaaleja ovat kuumasinkitty rakenneteräs, alumiini sekä ruostumaton ja haponkestävä teräs.

 

Askelmatikkaat valmistetaan standardien mukaisesti kokonaistoimituksena

Huolehdimme jokaisessa työssämme turvallisuuden ja tarvittavien voimassaolevien standardien ja vaatimusten noudattamisesta. Näin ollen voit olla varma toimitusten turvallisuudesta ja luotettavuudesta.

Toimitamme askelmatikkaiden tilaukset kokonaisprojektina alusta alkaen. Tämä tarkoittaa että olemme mukana jo suunnitteluvaiheessa ja viimeistelemme projektin asennukseen.

Premekon on kumppani monen kokoisille teollisuusalan yrityksille. Toimitamme tilauksia niin pk-yritysten kuin suurempien teollisuuden toimijoille. Näin ollen voit keskittyä siihen, että ammattilaisina hoidamme projektityön kokonaan ilman että omaa arvokasta aikaasi kuluu siihen.

 

Näin etenet kun haluat tilata yrityksellesi askelmatikkaat:

 1. Tilaa meiltä tarjouspyyntö soittamalla tai sähköpostilla
 2. Sovimme mahdollisesta tapaamisesta kohteesi ja tarpeiden mukaan
 3. Teemme ensimmäisen tarjouksen ja käymme sen läpi
 4. Jos hyväksyt tehdyn tarjouksen, järjestämme myös aloituspalaverin

 

Ota yhteyttä, niin pääsemme tikkaiden kanssa eteenpäin!

Premekon Oy  |  Puusepäntie 1, 54100 Joutseno   |   p. +358 207 920 570  |  asiakaspalvelu@premekon.fi   |  Pyydä tarjous  arrow