ASKELMATIKKAAT

Askelmatikkaat ovat nousukulmaltaan perinteistä teollisuusporrasta jyrkemmät tikkaat. Niitä käytetään tiloissa, joissa on hyvin vähän tilaa, mutta kulkemisesta halutaan tehdä sujuvampaa kuin tavanomaisella suoraan ylöspäin nousevalla tikkaalla. Rakenteeltaan teollisuusporrasta muistuttavassa askelmatikkaassa nousukulma on usein yli 60 astetta.

Premekonin askelmatikkaat valmistetaan huolellisesti käyttöä ja kulutusta kestävästä materiaalista. Mahdollisia materiaaleja ovat kuumasinkitty rakenneteräs, alumiini sekä ruostumaton ja haponkestävä teräs.

 

Askelmatikkaat valmistetaan standardien mukaisesti kokonaistoimituksena

Huolehdimme jokaisessa työssämme turvallisuuden ja tarvittavien voimassaolevien standardien ja vaatimusten noudattamisesta. Näin ollen voit olla varma toimitusten turvallisuudesta ja luotettavuudesta.

Toimitamme askelmatikkaiden tilaukset kokonaisprojektina alusta alkaen. Tämä tarkoittaa että olemme mukana jo suunnitteluvaiheessa ja viimeistelemme projektin asennukseen.

Premekon on kumppani monen kokoisille teollisuusalan yrityksille. Toimitamme tilauksia niin pk-yritysten kuin suurempien teollisuuden toimijoille. Näin ollen voit keskittyä siihen, että ammattilaisina hoidamme projektityön kokonaan ilman että omaa arvokasta aikaasi kuluu siihen.

 

Näin etenet kun haluat tilata yrityksellesi askelmatikkaat:

  1. Tilaa meiltä tarjouspyyntö soittamalla tai sähköpostilla
  2. Sovimme mahdollisesta tapaamisesta kohteesi ja tarpeiden mukaan
  3. Teemme ensimmäisen tarjouksen ja käymme sen läpi
  4. Jos hyväksyt tehdyn tarjouksen, järjestämme myös aloituspalaverin

 

Ota yhteyttä, niin pääsemme tikkaiden kanssa eteenpäin!

Premekon Oy  |  Puusepäntie 1, 54100 Joutseno   |   p. +358 207 920 570  |  asiakaspalvelu@premekon.fi   |  Pyydä tarjous  arrow