Koneturvallisuus

Teollisuusportit

arrow_right_alt

Teollisuusportit viimeistelevät teollisuustilojen kulkuteiden turvallisuuden ja vastaavuuden alan standardien mukaisiksi. Porttien tärkein tehtävä on taata turvallisuus ja estää putoaminen sellaisissa kohteissa, joissa kaiteita ei voida käyttää. Teollisuusportit sijoitetaan usein tikkaiden ja portaiden yläpäähän.

Premekonin teollisuusportit ovat joko lukittavia tai jousikuormitteisia. Porttimallimme ovat jousikuormitteiset itsestään sulkeutuvat portit, kiinni ja auki -asentoihin lukkiutuvat kaksitoimiportit ja säädettävän pituuden teleskooppiportit. Teleskooppiportti sopii esimerkiksi paperi- ja kartonkikoneiden ylös nostettavien hoitotasojen kohdalla, jotta putoaminen voidaan ehkäistä.

Valmistamme portteja rakenneteräksestä maalattuna tai kuumasinkittynä sekä haponkestävästä ja ruostumattomasta teräksestä. Teollisuusportit sopivat teollisuuden tilojen kulkuteiden turvallistamiseen esimerkiksi laitteiden ja kiinteistöjen yhteyteen.

Toimitamme turvalliset teollisuusportit erilaisille kulkuteille

Teollisuusportit ovat tärkeä turvallisuustekijä ja valmistamme ne alan standardeja ja vaatimuksia noudattaen. Noudatamme tuotannossa EN 14122 -hoitotasostandardia sekä kohdemaan vaatimia standardeja.

Meillä on vahva kokemus ja näyttö projektityöskentelystä eri kokoisten asiakkaiden parissa. Normaalisti asiakkaamme on teollisuusalan kansainvälisesti toimiva yritys, jonka kokoluokka voi olla vaihtelevasti pk-yrityksestä suurtoimijaan.

Olemme luotettava teollisuusalan kumppani, ja huolehdimme tilaukset kokonaistoimituksella. Kun hoidamme tilauksen alusta loppuun suunnittelusta toimitukseen, voit käyttää aikaasi omaan ydinosaamiseesi.

Ota yhteyttä, niin pääset tilauksessa eteenpäin!

Sami Koikkalainen
Myyntipäällikkö
0207 928 650

Suojakaiteet

arrow_right_alt

Suojakaiteet suojaavat työskentelyä ja käyttäjää tavanomaista erikoisemmassa teollisuusympäristössä. Tilana voi olla esimerkiksi erittäin korkea kulkupaikka, tai ympäristö, jossa on pyöriviä mekanismeja tai vaara joutua nipin väliin. Suojakaiteet ovat normaaleja kaiteita monimuotoisempia, esimerkiksi korotettuja, umpinaisia tai tiheällä putkivälillä varustettuja. Standardeja vastaavat kaiteet ovat olennaisia, kun koneturvallisuus halutaan varmistaa.

Otamme koneturvallisuuden ja standardit huomioon suojakaiteissa

Teollisuusympäristön koneturvallisuus otetaan huomioon projekteissamme ja suojakaiteet on mahdollista valmistaa eri ympäristöihin. Voimme valmistaa suojakaiteet verkotetulla tai rei’itetyllä levyllä ja otamme toiveet verkon tai reikälevyn silmäkoosta huomioon. Materiaaleina käytämme maalattua tai sinkittyä rakenneterästä, ruostumatonta ja haponkestävää terästä ja alumiinia.

Toimitamme suojakaiteita ympäristöihin, joissa käytetään isoja koneita tai liikutaan hyvin korkeissa paikoissa. Koneturvallisuus on meille tärkeää ja tuotteemme vastaavat voimassa olevia standardeja ja määräyksiä. Premekonin suojakaiteet vastaavatkin EN 14122 -hoitotasostandardia.

Saat meiltä turvalliset suojakaiteet kokonaistoimituksena

Meillä Premekonilla on vahva projektiosaaminen kokonaistoimituksissa. Kun ammattilaiset hoitavat työn suunnittelusta asennukseen, voit keskittyä hoitamaan ne tärkeät työt, jotka osaat parhaiten. Olemme luotettava kumppani eri kokoluokan asiakkaille.

Ota yhteyttä, niin laitetaan koneturvallisuus ja suojakaiteet kuntoon!

Sami Koikkalainen
Myyntipäällikkö
0207 928 650