PORRASTORNIT

Porrastorneihin Premekon on kehittänyt tehokkaan vakiorakenteen, jonka ansiosta kaikki liitokset asennuspaikalla voidaan tehdä pulttiliitoksin.

Porrastornin suunnittelu on tehokasta valmiiden mallien ansiosta. Suunnittelu voidaan aloittaa asiakkaan layout-kuvista tai paikan päällä tapahtuvasta mitoituksesta, jolloin lähtökohdaksi riittävät korkotiedot, liityntöjen sijainnit sekä mahdolliset rajoittavat tekijät.

Porrastornit ovat omalla rungollaan seisova kätevä kulkureitti rakennuksen ulkopuolella, kun halutaan kulkea eri kerrosvälejä sujuvasti. Suorat porrasjaksot ovat käteviä askeltaa, ja porrastorni on erinomainen ratkaisu viralliseksi hätäpoistumistieksi. Porrastornit onkin mahdollista varustaa niin leveänä, että siinä mahtuu hätätilanteessa kuljettamaan esimerkiksi paareja.

Porrastornit sijoitetaan useimmiten teollisten rakennusten ulkopuolelle kulkuväyläksi. Porrastorni koostuu portaiden ohella omasta teräsrungosta, hoitotasosta ja turvallisuutta lisäävästä kaiteesta.

 

Saat meiltä porrastornit yrityksesi tiloihin räätälöitynä ratkaisuna

Premekonin teräksiset porrastornit on mahdollista pintakäsitellä kuumasinkitsemällä tai maalaamalla, ja kaiteet valmistamme kestävästä ruostumattomasta teräksestä.

Jos kohde niin vaatii esimerkiksi sääolosuhteiden vuoksi, porrastorni voidaan varustaa kattopelleillä tai katolla, jolloin portaissa kulku on sujuvampaa. Huomioimme suunnittelussa myös tuulen, lumikuormituksen ja muut ympäristön kohteelle aiheuttamat rasitukset.

 

Toimitamme porrastornit projektina standardeja noudattaen

Hoidamme projektin kokonaistoimituksena suunnitteluvaiheesta itse asennukseen. Porrastornit asemoidaan normaalisti teollisuus- ja työmaakäyttöön. Noudatamme tuotannossamme alan vaatimuksia ja standardeja, ja porrastornit ovat EN14122 -hoitotasostandardien ja RAK F2 -määräyskokoelman mukaiset.

Käytämme asennuksessa pitkälle optimoitua pulttiliitosrakennetta, joka mahdollistaa porrastornien nopean asennuksen paikan päällä itse työmaalla.

Toimitamme porrastornit eri kokoisille teollisuusalan yrityksille, ja meillä on pitkän linjan ammattimainen kokemus eri projektitilausten läpiviennistä. Näin ollen voit itse keskittyä työhön, kun ammattilaiset hoitavat porrastornit puolestasi alusta loppuun.

 

Näin tilaat meiltä porrastornit tiloihisi:

  • Pyydä meiltä tarjous puhelimitse tai sähköpostilla
  • Sovimme mahdollisen tapaamisen tarpeen ja kohteen mukaan
  • Annamme lopullisen tarjouksen ja käymme sen kanssasi läpi
  • Kun hyväksyt tarjouksen, pidämme aloituspalaverin ja sovimme jatkosta.

Toimitamme teille porrastornit etukäteen sovittuna päivänä. Ota yhteyttä, niin pääsemme asiassa eteenpäin!

 

Esimerkki porrastornien projektitoimituksesta pitkäaikaiselle asiakkaallemme

Premekonin porrastornit toimitetaan aina kokonaistoimituksena, jossa koko projekti viedään läpi suunnitteluvaiheesta valmistuksen kautta itse asennustyöhön. Pitkän linjan teollisuusalan osaaminen takaa aikataulutetun, ammattimaisen ja yrityksesi tiloihin räätälöidyn toimituksen.  Meillä on kokemusta eri kokoisten teollisuustoimijoiden parissa toimimisesta, ja ammattimainen henkilökuntamme on tottunut viemään projekteja läpi hyvin vaihteleviin teollisuusympäristöihin.

Yksi esimerkki onnistuneesta porrastornien toimituksesta löytyy pitkään Premekonin asiakkaana olleen yrityksen tilauksesta. Toimitimme teräsrunkoisen rakennuksen viereen noin 20 metrin korkuisen porrastornin, jota käytetään rakennusten kerrosväleissä kulkemiseen.

 

Premekonin suunnitteluvaihe laittoi porrastornien tilaukselle selkeät raamit

Jokainen toimituksemme alkaa tarkalla suunnittelutyöllä, joka mahdollistaa koko tilauksen ansiokkaan läpiviennin. Suunnittelimme esimerkin asiakkaallemme porrastornit tilaajan 3D -mallin pohjalta, jonka pohjalta toimituksen rajapinnaksi tulivat perustusten peruspultit ja rakennuksen ulkoseinäpinta.

Toimitimme perustustietoja varten asiakkaallemme tiedot porrastornin kuormituksesta sekä havainnollistavan mittakuvan valmistettavan porrastornin jalustan rakenteesta.

 

Porrastornit valmistetaan asiakkaan tiloihin ja erityisvaatimuksiin sopiviksi

Kuten yllä oleva asiakkaan tilauksen esimerkkimme kertoo, toteutamme porrastornit projektikohtaisesti tilojen ja rakennusten yhteyteen parhaimmalla tavalla sopiviksi. Porrastornit on mahdollista tukea joko suoraan rakennuksen seinään, tai mikäli rakennuksen tarpeet vaativat, se porrastorni voidaan valmistaa myös oman rakenteensa varassa seisovaksi rakennelmaksi.

Porrastornin rakenne määritellään sen mukaan, millaiset käyttökohteen tilojen vaatimukset ovat. Projektissa huomioimme myös toimitusmaiden erot maakohtaiset vaatimukset. Valmistamme porrastornit joko kokonaan kuumasinkittynä tai tarpeen mukaan korkean C5 -rasitusluokan mukaisesti maalattuna ja ruostumattomalla teräskaiteella varustettuna.

Kun tilaat porrastornit Premekonilta, toimitamme työn juuri kohteellesi räätälöitynä ammattilaisten toteuttamana projektina!

Lataa esitteemme!

    Sähköposti (pakollinen)

    Premekon Oy  |  Puusepäntie 1, 54100 Joutseno   |   p. +358 207 920 570  |  asiakaspalvelu@premekon.fi   |  Pyydä tarjous  arrow