SEINÄTIKKAAT

Seinätikkaat takaavat pääsyn korkeisiin ja ahtaisiin huoltotiloihin sekä yleisesti kohteisiin, joihin kulkeminen on tilapäistä. Seinätikas onkin kustannustehokas ja vaivaton ratkaisu lattiatasolta ylöspäin siirtymiselle. Esimerkiksi teollisuusrakennusten varapoistumistiet vesikatoilta maahan tarvitsevat seinätikkaita.

Valmistamme seinätikkaat teollisuusmallin mukaisesti. Tikkaan runko on pyöreää profiiliputkea ja askelmissa on liukuturva-askelman hammastus. Tikkaiden yläpäähän lisäämme turvalliset kädensijat ja portin. Varustamme tikkaat tarvittaessa lepotasoilla ja lattakehämallin selkäsuojalla. Premekonin seinätikkaat valmistetaan maalatusta ja kuumasinkitystä rakenneteräksestä sekä ruostumattomasta ja haponkestävästä teräksestä.

 

Seinätikkaat Premekonilta turvallisesti teollisuusympäristöön

Premekon valmistaa turvallisia metallituotteita teollisuusympäristöön. Alan kokemuksemme kattaa yleisesti kansainväliset teollisuusalan yritykset. Olemme luotettava kumppani niin alan suuryrityksille kuin pk-tason toimijoille, ja asiakkaidemme liikevaihdot vaihtelevat suuresti.

Teollisuusalan projektiosaamisemme on asiantuntevaa kokonaistoimitusta. Teemme työn jo suunnitteluvaiheesta itse asennukseen saakka. Näin ollen voimme vapauttaa teiltä omaa tärkeää aikaa sille työlle, jonka te osaatte parhaiten.

 

Näin etenet tilauksessa:

  1. Tilaa meiltä tarjouspyyntö soittamalla tai sähköpostilla
  2. Sovimme mahdollisesta tapaamisesta kohteen tilanteen ja tarpeiden mukaan
  3. Saat ensimmäisen tarjouksen ja käymme sen yhdessä läpi
  4. Jos hyväksyt tarjouksen, järjestämme myös aloituspalaverin ja sovimme jatkossa

 

Ota yhteyttä, niin pääsemme projektissa seuraavalle tasolle!

 

Seinätikkaiden toimitus teollisuusyritykselle asiakkaan kertomana

Suomessa toimivan teollisuusyrityksen edustaja seinätikkaiden toimituksesta

Tilasimme seinätikkaat Premekonilta osana kokonaistoimitusta, ja päädyimme juuri Premekonin tuotteisiin kolmesta tärkeästä syystä. Meillä oli jo aiemmin hyviä kokemuksia Premekonin muista tuotteista ja alallamme Premekonilla on vakiintunut maine laadukkaiden teollisuustikkaiden toimittajana.  Samoin kokonaiskilpailukykyinen hinta ja hyvä hinta-laatusuhde olivat positiivisia asioita tilausta suunnitellessa.

Seinätikkaat räätälöitiin juuri tarpeisiimme sopiviksi

Seinätikkaat tilattiin haastavien olosuhteiden teollisuustiloihin, joka aiheutti suunnittelulle ja toimitukselle omat vaatimuksensa. Premekon täytti kuitenkin kaikki toiveemme tuotteiden räätälöinnistä juuri meidän teollisuutemme tarpeisiin. Tikkaiden suunnittelu toteutettiin siten, että Premekon otti paikan päällä mitoitukset, ja teki niiden perusteella meille piirustukset tuotteista.  Jo suunnittelun aikana Premekonin asiantuntijat varmistivat, että tilaus vastaisi myös viimeisimpiä alalla vaadittavia määräyksiä ja standardeja, jolloin saatoimme tehdä tilauksen luottavaisin mielin.

Seinätikkaat sijoitettiin ahtaisiin paikkoihin ja kosteaan, korrodoivaan ympäristöön, jonka Premekon otti huomioon sekä koon että materiaalien suunnittelussa ja koko projektin toteutuksessa. Seinätikkaat varustettiin lisäksi Premekonin turvatuotteilla ja saimme myös vaijeritarraimet tilauksen mukana.

 

Sujuva projektitoimitus teki luottamuksen

Kuten aiemmat projektitoimitukset olivat todentaneet, Premekonin kokonaistoimitus oli meille tilaajan näkökulmasta vaivaton prosessi. Premekonin ymmärrys teollisuuden alastamme oli erinomainen, ja asiantuntijat osasivat ottaa tilojemme vaatimukset ja standardit huomioon toimituksessa.

Kiitoksen saa myös Premekonin itsenäinen toiminta, joka säästi osaltaan meidän omaa projektinhallinnan aikaamme ja tilauksen jälkitöitä. Meillä ei ollut tarvetta kysellä aikatauluista, asennuksesta tai muusta etenemisestä, sillä Premekonin asiantuntijat pitivät meidät hyvin ajan tasalla projektista.

Myös Premekonin tekemä seinätikkaiden asennus hoitui meille sopivana ajankohtana. Aikataulujen sovittaminen oli muutenkin sujuvaa projektin aikana, sillä meille oli tärkeää, että pystyimme vaikuttamaan toimituksen päivämäärään esimerkiksi prosessiesteiden vuoksi. Ja sovitut aikataulut pitivät aina!

Voin hyvillä mielin suositella Premekonin toimituksia teollisuuden alan yrityksille. Asiansa osaava henkilökunta, laaja tuotevalikoima ja erikoistoiveiden huomiointi tekevät Premekonista luotettavan toimittajan.

Premekon Oy  |  Puusepäntie 1, 54100 Joutseno   |   p. +358 207 920 570  |  asiakaspalvelu@premekon.fi   |  Pyydä tarjous  arrow