SEINÄTIKKAAT

Seinätikkaat takaavat pääsyn korkeisiin ja ahtaisiin huoltotiloihin sekä yleisesti kohteisiin, joihin kulkeminen on tilapäistä. Seinätikas onkin kustannustehokas ja vaivaton ratkaisu lattiatasolta ylöspäin siirtymiselle. Esimerkiksi teollisuusrakennusten varapoistumistiet vesikatoilta maahan tarvitsevat seinätikkaita.

Valmistamme seinätikkaat teollisuusmallin mukaisesti. Tikkaan runko on pyöreää profiiliputkea ja askelmissa on liukuturva-askelman hammastus. Tikkaiden yläpäähän lisäämme turvalliset kädensijat ja portin. Varustamme tikkaat tarvittaessa lepotasoilla ja lattakehämallin selkäsuojalla. Premekonin seinätikkaat valmistetaan maalatusta ja kuumasinkitystä rakenneteräksestä sekä ruostumattomasta ja haponkestävästä teräksestä.

 

Seinätikkaat Premekonilta turvallisesti teollisuusympäristöön

Premekon valmistaa turvallisia metallituotteita teollisuusympäristöön. Alan kokemuksemme kattaa yleisesti kansainväliset teollisuusalan yritykset. Olemme luotettava kumppani niin alan suuryrityksille kuin pk-tason toimijoille, ja asiakkaidemme liikevaihdot vaihtelevat suuresti.

Teollisuusalan projektiosaamisemme on asiantuntevaa kokonaistoimitusta. Teemme työn jo suunnitteluvaiheesta itse asennukseen saakka. Näin ollen voimme vapauttaa teiltä omaa tärkeää aikaa sille työlle, jonka te osaatte parhaiten.

 

Näin etenet tilauksessa:

  1. Tilaa meiltä tarjouspyyntö soittamalla tai sähköpostilla
  2. Sovimme mahdollisesta tapaamisesta kohteen tilanteen ja tarpeiden mukaan
  3. Saat ensimmäisen tarjouksen ja käymme sen yhdessä läpi
  4. Jos hyväksyt tarjouksen, järjestämme myös aloituspalaverin ja sovimme jatkossa

 

Ota yhteyttä, niin pääsemme projektissa seuraavalle tasolle!

Premekon Oy  |  Puusepäntie 1, 54100 Joutseno   |   p. +358 207 920 570  |  asiakaspalvelu@premekon.fi   |  Pyydä tarjous  arrow