TEOLLISUUSPORTIT

Teollisuusportit viimeistelevät teollisuustilojen kulkuteiden turvallisuuden ja vastaavuuden alan standardien mukaisiksi. Porttien tärkein tehtävä on taata turvallisuus ja estää putoaminen sellaisissa kohteissa, joissa kaiteita ei voida käyttää. Teollisuusportit sijoitetaan usein tikkaiden ja portaiden yläpäähän.

Premekonin teollisuusportit ovat joko lukittavia tai jousikuormitteisia. Porttimallimme ovat jousikuormitteiset itsestään sulkeutuvat portit, kiinni ja auki -asentoihin lukkiutuvat kaksitoimiportit ja säädettävän pituuden teleskooppiportit. Teleskooppiportti sopii esimerkiksi paperi- ja kartonkikoneiden ylös nostettavien hoitotasojen kohdalla, jotta putoaminen voidaan ehkäistä.

Valmistamme portteja rakenneteräksestä maalattuna tai kuumasinkittynä sekä haponkestävästä ja ruostumattomasta teräksestä. Teollisuusportit sopivat teollisuuden tilojen kulkuteiden turvallistamiseen esimerkiksi laitteiden ja kiinteistöjen yhteyteen. 

 

Toimitamme turvalliset teollisuusportit erilaisille kulkuteille

Teollisuusportit ovat tärkeä turvallisuustekijä ja valmistamme ne alan standardeja ja vaatimuksia noudattaen. Noudatamme tuotannossa EN 14122 -hoitotasostandardia sekä RAK F2-määräyskokoelmaa.

 Meillä on vahva kokemus ja näyttö projektityöskentelystä eri kokoisten asiakkaiden parissa. Normaalisti asiakkaamme on teollisuusalan kansainvälisesti toimiva yritys, jonka kokoluokka voi olla vaihtelevasti pien-keskisuuresta yrityksestä suurtoimijaan.

Premekon on luotettava teollisuusalan kumppani, ja huolehdimme tilaukset kokonaistoimituksella. Kun hoidamme tilauksen alusta loppuun suunnittelusta toimitukseen, voit käyttää aikaasi omaan ydinosaamiseesi.

 

 Näin etenet tilauksessa:

  • Pyydä meiltä tarjous puhelimitse tai sähköpostilla
  • Sovimme tapaamisen luoksesi, jos kohde on haastava tai tapaaminen on muuten tarpeellista
  • Annamme lopullisen tarjouksen ja käymme sen kanssasi läpi
  • Jos hyväksyt tarjouksen, pidämme aloituspalaverin ja sovimme jatkosta.

 

Ota yhteyttä, niin pääset tilauksessa eteenpäin!

Premekon Oy  |  Puusepäntie 1, 54100 Joutseno   |   p. +358 207 920 570  |  asiakaspalvelu@premekon.fi   |  Pyydä tarjous  arrow