Kyynellevytasot teollisuuden tarpeisiin – asiakaskokemus toimituksesta Nordkalk -yritykselle

Mika Pohjonen, Nordkalk

Olemme tilanneet teollisuuden toimialan yrityksellemme useita toimituksia Premekonilta, joista yksi onnistunut esimerkki on kyynellevytasojen toimitus. Tilasimme vuonna 2018 kyynellevytasoja, jotka tulivat Nordkalkin tehdaskäyttöön.

Premekonin kokonaistoimitus osoittautui meille aikaa säästäväksi ja juuri oikein aikataulutetuksi projektiksi. Toki osasimme jo odottaa vahvaa projektiosaamista aiempien tilaustemme perusteella.

Projekti eteni sujuvassa yhteistyössä heti suunnitteluvaiheesta alkaen

Kyynnellevytasojen toimitus oli meille erittäin selkeästi vaiheittain etenevä prosessi. Heti alun suunnitteluvaiheen kävimme läpi yhteistyössä, jossa Premekon teki mallinnukset tehtaisiimme tulevista tasoista. Hoitotasojen räätälöinti juuri tehtaisiimme sopiviksi oli olennainen osa suunnittelua, sillä jo aikaa nähneet tilamme tarvitsivat mittatilaustyötä.

Premekonilla on hallussaan myös viimeisin tuntemus hoitotasojen vaatimista standardeista, joten samalla varmistuimme siitä, että kyynellevytasot olivat linjassa kaikkien vaatimusten kanssa.

Premekonin asiantuntijat pitivät koko prosessin ajan huolen siitä, että tiesimme missä vaiheessa ja millä aikataululla tilaus etenee. Saimme aina ripeät vastaukset kommenteillemme ja tarvittaessa myös kuvamateriaalia kyynellevytasojen ominaisuuksista.

 Sujuva viestintä molempiin suuntiin puolestaan helpotti meidän omaa työtämme, sillä pystyimme luottamaan täysin siihen että Premekon hoitaa projektin ilman että meidän täytyy tarkistella projektin kulkua.

Premekonin joustava toiminta ja hankkimisen helppous saavat erityiskiitoksen

Premekonin standardeja vastaavat ja meille räätälöidyt tuotteet ovat laadukkaita, mutta projektin sujuvuus ansaitsee erityisen kiitoksen. Arvostamme teollisuuden tilauksissa joustavuutta, aikataulujen pitävyyttä ja oikeaa palveluasennetta – ja tätä kaikkea Premekon edustaa. Esimerkiksi tilauksen toimituspäivä oli hyvin soviteltavissa meidän omiin aikatauluihimme, ja Premekonin asiantuntijat tekivät asennuksen meillä paikan päällä, kun se meille parhaiten sopi.

Lisäksi vanhan tehdasympäristömme tilojen vaatimukset olivat normaalia haastavampia, mutta Premekon räätälöi tuotteiden ominaisuudet meille sopiviksi, vaikka se toi lisähaastetta suunnitteluun.

Lisäksi olemme tyytyväisiä heti alussa tehtyihin kustannus- ja budjettilaskelmiin, sillä niiden luvut säilyivät erittäin hyvin linjassa aina toimituksen loppulaskuun saakka.

Voin siis suositella Premekonin projektitoimitusta teollisuuden yrityksille, jotka etsivät joustavaa ja asioita ratkovaa kumppania!