Teräskannakkeet teollisuustiloihin – asiakaskokemus toimituksesta Industri-Textil Jobille

Kristian Koskinen, Project leader, Industri-Textil Job, Kerava:

Tilasimme Premekonilta kokonaistoimituksella teräskannakkeet osana suurempaa hoitotasojen ja porrastornien toimitusta. Premekonin toimituksiin ja työjälkeen voi huoletta luottaa, sillä ratkaisukeskeinen ja loppuasiakkaan tarpeet huomioiva toiminta ovat tilauksen keskiössä.

Teräskannakkeiden toimitus alkoi yhteistyössä tarkan suunnittelun avulla

Teräskannakkeiden toimitusprojekti lähti liikkeille kannakkeiden suunnittelusta, jolla varmistettiin tuotteiden sopivuus tarpeisiimme. Saimme Premekonilta alkuun suunnittelukuvat tuotteista, jonka jälkeen suunnittelimme yhteistyössä 3 D -mallinnuksella teräskannakkeiden mallit. Teimme malleihin tarvittavat muutokset ja saimme ammattimaisesti tuotetut, juuri tarpeisiimme sopivat ja oikein mitoitetut teräskannakkeet.

Premekonin ratkaisukeskeinen palvelu näkyi jokaisessa projektin vaiheessa

Toimimme Industri-Textiln Jobissa vahvan projektiosaamisen teollisuuden parissa, jossa toimitamme suodatinsovelluksia teollisuuden eri prosesseihin. Näin ollen Premekonin vahva projektiosaaminen, tekninen suunnittelu ja luotettava tuotanto ovat olleet ratkaisevia tilausten onnistumiselle.

Premekonin oikeasti palveleva asenne kattoi projektin alusta loppuun. Jokaisessa tilauksessa Premekon on huomioinut myös meidän asiakkaidemme tarpeet, ja valmistanut tuotteet vaadittavien tehdasstandardien ja määräyskokoelmien mukaisesti. Esimerkiksi kaiteiden kiinnitystavat ja tuotteiden materiaalit sovellettiin täysin mm. Pohjois-Euroopassa ja Puolassa olevien asiakkaidemme vaatimusten mukaisiksi. Näin ollen olemme voineet luottaa huoletta siihen, että Premekonilla seisotaan sanojen takana ja otetaan vastuu pitkälle loppukäyttäjää ajatellen.

Premekonin joustava asenne kattoi koko projektin alusta loppuun. Myös teräskannakkeiden asennus olisi hoitunut Premekonin toimesta, mutta teimme sen tällä kertaa itse, sillä kyseessä oli isompi projektikokonaisuus.

Premekon on joustava projektiosaamisen kumppani teollisuusalalle

Erinomaisten kokemusten myötä voin vilpittömästi suositella Premekonia! Kun etsinnässä on asioita ratkaiseva ja joustava yhteistyökumppani teollisuuteen, Premekon hoitaa projektin vastuullisesti.

Premekonin kokonaistoimitus tekee ostamisesta helppoa, mikä on säästänyt meiltä paljon suunnittelua ja muuta projektiin liittyvää työtä. Hyvin suurella todennäköisyydellä teemme jatkossa lisää hankintoja Premekonilta.