Teräsrakenteet

Premekonin mittavat hoitotasotoimitukset ovat antaneet hyvät valmiudet suunnitella ja valmistaa myös muita teräsrakenteita. Teräsrakenteet voidaan valmistaa joko asiakkaan työpiirustuksista tai täysin omaa suunnittelua käyttäen Premekonin hoitotasorakenteiden tapaan.

Esimerkkejä valmistamistamme teräsrakenteista ovat

  • putkisillat
  • nostokiskot
  • katosten ja laitteiden rungot

Teräskannakkeet

arrow_right_alt

Teräskannakkeet ovat ratkaisu hoitotasojen, portaiden ja kaiteiden paikoilleen pysymiseen ja kiinnittämiseen. Hoitotasot lasketaan teräskannakkeiden päälle, kun kannakkeet on kiinnitetty joko lattiaan, seinään tai laitteen kylkeen. Teräskannakkeet ovat olennainen osa hoitotasojen parissa työskentelyä, sillä ilman teräskannakkeita hoitotasoja ei voida asemoida paikalleen.

Teemme teräskannakkeet joko kuumasinkittynä tai maalattuna rakenneteräksestä sekä haponkestävistä ja ruostumattomista teräksistä. Valmistamme kannakkeita avo- ja putkiprofiileista. Profiilin valintaan vaikuttavat kannakkeeseen mahdollisesti kiinnittyvät komponentit, käyttötarkoitus sekä suunnittelussa määritellyt lujuuslaskelmat.

Tutustu asiakastarinaan: Teräskannakkeet teollisuustiloihin

Valmistamme turvalliset teräskannakkeet teollisuuden tarpeisiin

Kokonaistoimitus on helpoin tapa tilata meiltä teräskannakkeet. Meillä on vahva kokemus projektiosaamisesta ja eri kokoisten yritysten parissa toimimisesta, mikä takaa luotettavan ja sujuvan toimituksen.

Projekteissa huolehdimme voimassa olevien alan standardien ja määräysten toteutumisesta. Näin ollen voit huoletta jättää koko projektin vetämisen ja loppuunsaattamisen meille!

Toimitamme tilauksen sovittuna ajankohtana. Ota yhteyttä, niin pääsemme projektissa eteenpäin!

Sami Koikkalainen
Myyntipäällikkö
0207 928 650

Putkisillat

arrow_right_alt

Putkisillat ovat ratkaisu silloin, kun teollisuuden prosessiputket tulee asemoida ja tukea sopivaan korkeuteen ja sijaintiin. Putkisillat ovatkin tarkoitettu teollisuuden prosessiputkia kannattelevaksi rakenteeksi. Kun putkisillan vaakasuora rakenne on mahdollisimman jäykkä ja kantava, maasta lähteviä kannakejalkojen määrää voidaan optimoida kulkuväylät huomioon ottaen.

Saatavilla seuraavista materiaaleista:

  • Rakenneteräs (maalattuna tai kuumasinkittynä)
  • Ruostumaton teräs
  • Haponkestävä teräs

Ota yhteyttä, niin pääsemme asiassa eteenpäin!

Sami Koikkalainen
Myyntipäällikkö
0207 928 650