PUTKISILLAT

Putkisillat ovat ratkaisu silloin, kun teollisuuden prosessiputket tulee asemoida ja tukea sopivaan korkeuteen ja sijaintiin. Putkisillat ovatkin tarkoitettu teollisuuden prosessiputkia kannattelevaksi rakenteeksi. Kun putkisillan vaakasuora rakenne on mahdollisimman jäykkä ja kantava, maasta lähteviä kannakejalkoja ei tietyissä tapaukissa tarvita.

 

Valmistamme putkisillat lujista materiaaleista teollisuuskohteisiin 

Teemme putkisillat laadukkaasta ja erilaisiin tiloihin sopivasta teräksestä. Normaalisti käyttökohteena ovat erilaiset teollisuuden kohteet. Teemme putkisillat pääasiassa rakenneteräksestä joko maalattuna tai kuumasinkittynä, ja putkisillat on mahdollista valmistaa myös ruostumattomaksi ja haponkestäväksi rakenteeksi.

Premekonin toimitukset ovat kokonaistoimituksia, joissa vastaamme koko projektin läpiviennistä aina suunnittelusta toteutukseen. Noudatamme alan tarvittavia voimassa olevia standardeja ja vaatimuksia. Vankka metallialan osaamisemme takaa turvalliset tuotteet ja sujuvan toimituksen. Asiakkaamme ovat tyypillisesti teollisuusalan kansainvälisiä toimijoita, joiden kokoluokka vaihtelee pienistä ja keskisuurista yrityksistä teollisuuden suuryrityksiin.

Kun me hoidamme projektin kustannustehokkaasti alusta loppuun, voit huoletta keskittyä omaan ydinosaamiseesi!

 

Näin etenet projektissa:

  1. Tilaa meiltä tarjouspyyntö soittamalla tai sähköpostilla
  2. Sovimme mahdollisesta tapaamisesta kohteen ja tarpeiden mukaan
  3. Teemme ensimmäisen tarjouksen ja käymme sen läpi
  4. Kun hyväksyt tarjouksen, järjestämme ensimmäisen palaverin

Toimitamme tilauksen sovittuna ajankohtana.

 

Ota yhteyttä, niin pääsemme asiassa eteenpäin!

Premekon Oy  |  Puusepäntie 1, 54100 Joutseno   |   p. +358 207 920 570  |  asiakaspalvelu@premekon.fi   |  Pyydä tarjous  arrow