TERÄSKANNAKKEET

Teräskannakkeet ovat ratkaisu hoitotasojen, portaiden ja kaiteiden paikoilleen pysymiseen ja kiinnittämiseen. Hoitotasot lasketaan teräskannakkeiden päälle, kun kannakkeet on kiinnitetty joko lattiaan, seinään tai laitteen kylkeen. Teräskannakkeet ovat olennainen osa hoitotasojen parissa työskentelyä, sillä ilman teräskannakkeita hoitotasoja ei voida asemoida paikalleen.

Teemme teräskannakkeet joko kuumasinkittynä tai maalattuna rakenneteräksestä sekä haponkestävistä ja ruostumattomista teräksistä. Valmistamme kannakkeita avo- ja putkiprofiileista. Tällöin kannakkeiden valmistuksen profiileja on todella useita. Käytettävä profiili määräytyy sen mukaan, mitä tietoa lujuuslaskelmista on saatu.

 

Valmistamme turvalliset teräskannakkeet teollisuuden tarpeisiin

Kokonaistoimitus on helpoin tapa tilata meiltä teräskannakkeet. Meillä on vahva kokemus projektiosaamisesta ja eri kokoisten yritysten parissa toimimisesta, joka takaa luotettavan ja sujuvan toimituksen.

Projekteissa huolehdimme voimassa olevien alan standardien ja määräysten toteutumisesta. Näin ollen voit huoletta jättää koko projektin vetämisen ja loppuunsaattamisen meille!

 

Näin etenet kun haluat tilata teräskannakkeet:

  1. Tilaa meiltä tarjouspyyntö joko soittamalla tai sähköpostilla
  2. Sovimme kanssasi tapaamisesta kohteen ja tarpeiden mukaan
  3. Teemme ensimmäisen tarjouksen ja käymme sen yhdessä läpi
  4. Kun hyväksyt tarjouksen, järjestämme myös aloituspalaverin jossa sovimme jatkosta

 

Toimitamme tilauksen sovittuna ajankohtana. Ota yhteyttä, niin pääsemme projektissa eteenpäin!

 

Teräskannakkeet teollisuustiloihin – asiakaskokemus toimituksesta Industri-Textil Jobille

Kristian Koskinen, Project leader, Industri-Textil Job, Kerava:

Tilasimme Premekonilta kokonaistoimituksella teräskannakkeet osana suurempaa hoitotasojen ja porrastornien toimitusta. Premekonin toimituksiin ja työjälkeen voi huoletta luottaa, sillä ratkaisukeskeinen ja loppuasiakkaan tarpeet huomioiva toiminta ovat tilauksen keskiössä.

 

Teräskannakkeiden toimitus alkoi yhteistyössä tarkan suunnittelun avulla

Teräskannakkeiden toimitusprojekti lähti liikkeille kannakkeiden suunnittelusta, jolla varmistettiin tuotteiden sopivuus tarpeisiimme.  Saimme Premekonilta alkuun suunnittelukuvat tuotteista, jonka jälkeen suunnittelimme yhteistyössä 3 D -mallinnuksella teräskannakkeiden mallit.  Teimme malleihin tarvittavat muutokset ja saimme ammattimaisesti tuotetut, juuri tarpeisiimme sopivat ja oikein mitoitetut teräskannakkeet.

 

Premekonin ratkaisukeskeinen palvelu näkyi jokaisessa projektin vaiheessa

Toimimme Industri-Textiln Jobissa vahvan projektiosaamisen teollisuuden parissa, jossa toimitamme suodatinsovelluksia teollisuuden eri prosesseihin. Näin ollen Premekonin vahva projektiosaaminen, tekninen suunnittelu ja luotettava tuotanto ovat olleet ratkaisevia tilausten onnistumiselle.

Premekonin oikeasti palveleva asenne kattoi projektin alusta loppuun. Jokaisessa tilauksessa Premekon on huomioinut myös meidän asiakkaidemme tarpeet, ja valmistanut tuotteet vaadittavien tehdasstandardien ja määräyskokoelmien mukaisesti. Esimerkiksi kaiteiden kiinnitystavat ja tuotteiden materiaalit sovellettiin täysin mm. Pohjois-Euroopassa ja Puolassa olevien asiakkaidemme vaatimusten mukaisiksi. Näin ollen olemme voineet luottaa huoletta siihen, että Premekonilla seisotaan sanojen takana ja otetaan vastuu pitkälle loppukäyttäjää ajatellen. 

Premekonin joustava asenne kattoi koko projektin alusta loppuun. Myös teräskannakkeiden asennus olisi hoitunut Premekonin toimesta, mutta teimme sen tällä kertaa itse, sillä kyseessä oli isompi projektikokonaisuus.

 

Premekon on joustava projektiosaamisen kumppani teollisuusalalle

Erinomaisten kokemusten myötä voin vilpittömästi suositella Premekonia! Kun etsinnässä on asioita ratkaiseva ja joustava yhteistyökumppani teollisuuteen, Premekon hoitaa projektin vastuullisesti.

Premekonin kokonaistoimitus tekee ostamisesta helppoa, mikä on säästänyt meiltä paljon suunnittelua ja muuta projektiin liittyvää työtä. Hyvin suurella todennäköisyydellä teemme jatkossa lisää hankintoja Premekonilta.

Premekon Oy  |  Puusepäntie 1, 54100 Joutseno   |   p. +358 207 920 570  |  asiakaspalvelu@premekon.fi   |  Pyydä tarjous  arrow