TERÄSKANNAKKEET

Teräskannakkeet ovat ratkaisu hoitotasojen, portaiden ja kaiteiden paikoilleen pysymiseen ja kiinnittämiseen. Hoitotasot lasketaan teräskannakkeiden päälle, kun kannakkeet on kiinnitetty joko lattiaan, seinään tai laitteen kylkeen. Teräskannakkeet ovat olennainen osa hoitotasojen parissa työskentelyä, sillä ilman teräskannakkeita hoitotasoja ei voida asemoida paikalleen.

Teemme teräskannakkeet joko kuumasinkittynä tai maalattuna rakenneteräksestä sekä haponkestävistä ja ruostumattomista teräksistä. Valmistamme kannakkeita avo- ja putkiprofiileista. Tällöin kannakkeiden valmistuksen profiileja on todella useita. Käytettävä profiili määräytyy sen mukaan, mitä tietoa lujuuslaskelmista on saatu.

 

Valmistamme turvalliset teräskannakkeet teollisuuden tarpeisiin

Kokonaistoimitus on helpoin tapa tilata meiltä teräskannakkeet. Meillä on vahva kokemus projektiosaamisesta ja eri kokoisten yritysten parissa toimimisesta, joka takaa luotettavan ja sujuvan toimituksen.

Projekteissa huolehdimme voimassa olevien alan standardien ja määräysten toteutumisesta. Näin ollen voit huoletta jättää koko projektin vetämisen ja loppuunsaattamisen meille!

 

Näin etenet kun haluat tilata teräskannakkeet:

  1. Tilaa meiltä tarjouspyyntö joko soittamalla tai sähköpostilla
  2. Sovimme kanssasi tapaamisesta kohteen ja tarpeiden mukaan
  3. Teemme ensimmäisen tarjouksen ja käymme sen yhdessä läpi
  4. Kun hyväksyt tarjouksen, järjestämme myös aloituspalaverin jossa sovimme jatkosta

 

Toimitamme tilauksen sovittuna ajankohtana. Ota yhteyttä, niin pääsemme projektissa eteenpäin!

Premekon Oy  |  Puusepäntie 1, 54100 Joutseno   |   p. +358 207 920 570  |  asiakaspalvelu@premekon.fi   |  Pyydä tarjous  arrow