Alumiiniportaat kustannustehokkaana projektitoimituksena

Esimerkkinä toimitus teollisuustiloissa toimivalle asiakkaalle

Premekonin projektitoteutus sisältää toimituksen kaikki tarpeelliset vaiheet. Teollisuustilojen käyttöön tarkoitetut alumiiniportaat suunnitellaan, valmistetaan asiakkaan toivomista ja tarkoituksenmukaisista materiaaleista sekä asennetaan tarvittaessa paikan päällä. Vahva pitkän linjan ammattilaisten joukkomme osaa huomioida teollisuustilojen ympäristön erityispiirteet jokaisessa työn vaiheessa.

Yksi esimerkki onnistuneesta ja asiakkaan kiittämästä alumiiniportaiden tilauksesta on tapaus, jossa toimitimme kemikaaleille alttiiseen tilaan sopivat alumiiniportaat teollisuuskäyttöön laitteiston yhteyteen. Tilauksessa oli olennaista huomioida portaiden materiaali, askelmien malli ja yleiset turvallisuutta lisäävät seikat.

SUUNNITTELU TEHTIIN ENNAKOIDEN 3D -MALLINNUKSEN POHJALTA

Projektimme lähtevät aina liikkeelle asiantuntijamme tekemästä suunnitteluvaiheesta, jossa koko toimituksen ennakointi ja mitoitus saavat pohjan. Valitsemme suunnittelun työkalut projektikohtaisesti, esimerkiksi mallintamalla ja mittaamalla paikan päällä.

Suunnittelimme alumiiniportaat tilaajan toimittaman 3D-mallin pohjalta, jonka kautta pystyimme ennakoimaan mahdollisen törmäyksen muihin rakenteisiin. Otimmekin huomioon jo heti alussa asiakkaan kemikaalialttiiden teollisuustilojen vaatimukset ja standardit, joiden puitteissa ammattimainen suunnittelutyömme tehtiin ja toteutettiin.

ALUMIINIPORTAIDEN MATERIAALI JA OMINAISUUDET MÄÄRÄYTYVÄT TILAN JA TARPEEN MUKAAN

Valitsimme portaiden materiaaliksi anodisoidun alumiinin, joka on ratkaisu silloin, kun portaita käytetään kemikaaleille alttiissa tiloissa. Koska anodisoitu alumiini kestää paremmin korroosiota ja kovaa kulutusta, se toimii erinomaisesti tiloissa, joissa käsitellään kemikaaleja, ja halutaan varmistaa sujuva kulkeminen portaita pitkin.

Teimme alumiiniportaiden askelmat reikälevyksi, jossa portaiden reikien karkea ulkoreuna mahdollistaa erittäin hyvän pidon kulkijan kengän ja kulkupinnan välillä. Näin ollen karheammat alumiiniportaat ovat myös merkittävä turvallisuustekijä työntekijöiden kulkemisen kannalta.

Kun tilaat alumiiniportaat yrityksellesi Premekonilta, saat ne kustannustehokkaasti kokonaistoimituksena, jolloin voit jättää projektin ammattilaisten käsiin ja keskittyä itse rauhassa omiin tärkeisiin töihisi.