Teollisuusportaat

Portaat voidaan tehdä joko alumiinista tai teräksestä ja niiden askelmana voi olla ritilä, reikälevy tai kyynellevy. Kaide määritellään kohteen ja sen vaatimusten mukaisesti.

Portaat suunnitellaan parametrisesti 3D – ympäristössä. Toimituksen lähtökohtana voi olla asiakkaan piirustus, alustava mittakuva tai paikan päällä tehtävä mitoitus.

Suunnittelussa huomioidaan käyttökohteeseen sopiva kulkuleveys ja -kulma sekä askelsyvyys. 

1

Kulkuleveys, kulkukulma ja askelsyvyys

Materiaalit:

  • Rakenneteräs
  • Ruostumaton teräs
  • Haponkestävä teräs
  • Alumiini

Pintakäsittely:

  • Maalaus
  • Kuumasinkitys
  • Ruiskupeittaus ja allaspeittaus
  • Anodisointi

Alumiiniportaat

arrow_right_alt

Alumiiniportaat ovat suosittu ratkaisu teollisissa ympäristöissä niiden kevyen rakenteen ja pintaominaisuuksien vuoksi. Anodisoitu alumiiniporras on hyvin korroosiota kestävä porrasratkaisu. Anodisointi kohentaa myös alumiinin ulkonäköä, pidentää sen elinkaarta ja parantaa kulutuksen kestävyyttä.

Toimitamme alumiiniportaat aina reikälevyaskelmalla. Rei’ityksen ansiosta askelmat pysyvät puhtaampina, kun rei’itys on tehty alaspäin kovertuvaksi. Lisäksi reikälevy tuo askelmaan karheutta, joten portaan pito paranee tehden siitä turvallisemman erilaisissa haastavissa ympäristöissä.

Tutustu alumiiniportaiden asiakasprojektiin

Alumiiniportaat ovat kestävä ratkaisu erilaisiin teollisuustiloihin

Alumiiniportaat soveltuvat esimerkiksi paperi- ja kartonkikoneympäristöihin pintakäsittelynsä ja kestävyytensä vuoksi. Alumiiniportaiden kaide määritellään kohteen ja sen vaatimusten mukaisesti.

Meillä Premekonilla on kokemusta ja osaamista eri kokoisten teollisuuden yritysten parissa toimimisesta, ja toimitamme tilaukset aina kokonaisprojekteina. Noudatamme myös alalla vaadittavia standardeja ja vaatimuksia jokaisessa projektissamme.

Ruostumattomat portaat

arrow_right_alt

Portaan askelmat tehdään pääsääntöisesti perforoidusta reikälevystä. Askelman etureunassa on särmätty kitkapinta, joka estää liukastumisen. Ruostumaton teräs materiaalina mahdollistaa portaiden käytön vaativissa tehdasympäristöissä ja takaa korkean rasituksen keston.

Saatavilla HST ja RST – pintakäsittelyiksi allaspeittaus ja ruiskuhapotus.

Ota yhteyttä niin viedään projektiasi eteenpäin

Sami Koikkalainen
Myyntipäällikkö
0207 928 650

Kierreportaat

arrow_right_alt

Kierreportaat takaavat sujuvan kulkemisen ylempiin kerroksiin ja sopivat erinomaisesti ahtaisiin tiloihin. Vain vähän tilaa vievät kierreportaat ovat ratkaisu silloin, kun esimerkiksi perinteinen porras tai porrastorni vievät liikaa lattiatilaa.

Kierreportaita käytetään usein satunnaiskäytössä olevissa rakennusten poistumisteissä. Kierreportaat ovat usein ainoa sopiva vaihtoehto ahtaisiin ympäristöihin esimerkiksi silloin, kun ympäristössä on paljon laitteita tai prosessiputkistoa.

Premekon valmistaa kierreportaat maalattuna ja kuumasinkittynä. Kaidevaihtoehtoja ovat pinnakaide tai selkeälinjainen teollisuuskaide.

Toimitamme kierreportaat aina tilan vaatimukset huomioiden, eli portaat on mahdollista räätälöidä kulkusuunnan ja kätisyyden mukaan.

Premekon toimittaa kierreportaat vahvalla projektiosaamisella

Toimitamme kierreportaat aina EN 14122 -hoitotasostandardia sekä rakennusten käyttöturvallisuusmäärityksiä noudattaen. Huomioimme myös asiakas- ja tehdaskohtaiset määräykset erikseen.

Asiakaskuntamme on monipuolista ja hallitsemme monen kokoisten projektien läpiviennin suunnittelusta asennukseen saakka. Usein asiakkaamme on kansainvälinen teollisuusyritys, mutta työskentelemme myös pienemmille pk-yrityksille. Meillä on vahva kokemus eri kokoluokan yritystoimijoista.

Meillä Premekonilla on usean vuoden osaaminen projektityöstä, joka takaa laadukkaan ja standardeja noudattavan toimituksen. Kun tilaat kierreportaat ammattilaisilta, voit huoletta keskittyä itsellesi tärkeisiin työtehtäviin samalla, kun me hoidamme projektin alusta loppuun.

Lue tarinamme rakennusurakkaan toimitetusta tilauksesta

Toimitamme kierreportaat etukäteen sovittuna toimituspäivänä.

Ota yhteyttä, niin pääset asiassa eteenpäin!

Sami Koikkalainen
Myyntipäällikkö
0207 928 650

Teräsportaat

arrow_right_alt

Teollisuuskäyttöön sopivat teräsportaat ovat oikea valinta tiloihin, joissa säännöllinen liikkuminen halutaan tehdä sujuvaksi. Metalliportaat valmistetaan teräsrunkoisina ja ritilä- tai levyaskelmaisina jokapäiväiseen käyttöön.

Otamme toiveet huomioon niin askelmatyypeissä, materiaaleissa kuin pintakäsittelyssä. Teräsportaat sopivat eri tiloihin, ja leveys määritellään toiveidenne mukaisesti: usein käytetyt leveydet ovat 600-1000 mm välillä.

Porrasrakenne pohjautuu Premekonin mallistoon, jossa noudatetaan hoitotasostandardin vaatimuksia. Portaidemme valmistaminen on mahdollista eri materiaaleista tarpeiden mukaan. Valmistamme metalliportaat rakenneteräksestä maalattuna ja kuumasinkittynä, ruostumattomasta ja haponkestävästä teräksestä sekä alumiinista.

Teräsportaat varustetaan joko rakenneteräksestä tai ruostumattomasta teräksestä tehdyllä kaiteella. Kaiteista valmistetaan pääasiassa yksinkertaista teollisuuskaidetta tai tyyliteltyä pinnakaidetta.

Tutustu teräsportaisiin, jotka on tehty telakkateollisuuden tarpeisiin

Toimitamme teräsportaat ammattitaidolla teollisuusyritysten tarpeisiin

Meillä on vahva kokemus erilaisten projektien läpiviennistä ja huolehdimme, että kaikki tuotteemme täyttävät tarvittavat vaatimukset ja voimassa olevat standardit. Valmistamamme teollisuusportaat noudattavat EN 14122 hoitotasostandardia tai kohdemaan standardia, jonka lisäksi huomioimme asiakas- ja tehdaskohtaiset standardit tapauskohtaisesti. Tarvittaessa räätälöimme tuotteen asiakas- ja aluekohtaisten standardien mukaan.

Valmistamme teräs- ja teollisuusportaita teollisuusympäristöihin eri kokoisille yrityksille. Toimitamme teollisuusportaat aina kokonaistoimituksena eli hoidamme koko prosessin suunnittelusta asennukseen. Samalla säästät aikaa, kun ammattilaisten tekemä työ ei vie aikaa omilta töiltäsi.

Ota yhteyttä, niin pääset asiassa eteenpäin!

Sami Koikkalainen
Myyntipäällikkö
0207 928 650