Kierreportaat kokonaistoimituksena toiveiden mukaan

Esimerkkinä rakennusurakkaan toimitettu tilaus

Premekonin kierreportaat toimitetaan projektina, jossa huolehdimme kokonaistoimituksesta aina suunnitteluvaiheesta itse asennustyöhön saakka. Teollisuustiloihin tarkoitetut kierreportaat mitoitetaan ja suunnitellaan aina tilaaja-asiakkaan toiveiden mukaiseksi.

Yksi esimerkki Premekonin kierreportaiden tilauksesta on rakennusurakkaan toimistotilan varauloskäytävänä toimivan kierreportaan toteutus, jossa otimme huomioon asennustilan vaatimukset, rakennuksen turvallisuustekijät ja alalla noudatettavat standardit.

Kierreportaat -projekti alkaa ammattilaisten tekemällä suunnittelulla

Toimistotilojen uloskäyntiin tulevien portaiden toimitus alkoi suunnittelulla, jonka hoidimme tilaajan toimittamien 2D -piirustusten pohjalta. Henkilökuntamme suunnittelijoiden vankka ammattitaito takaa onnistuvan toimituksen heti alkumetreiltä, ja olemme tottuneet työskentelemään kierreportaiden eri mitoitusten ja tilojen parissa. Suunnittelun lähtökohtana on luoda pohja koko tilaustyölle, joka ottaa huomioon teollisuusympäristön erityisvaatimukset, tilojen rajoitukset ja portaissa kulkevien ihmisten turvallisuuden.

Standardit ja materiaalitoiveet huomioidaan jokaisessa Premekonin kierreportaiden toimituksessa

Kierreportaat ovat tärkeä säädösten mukainen turvallisuustekijä satunnaiskäytössä olevissa rakennuksissa, jossa työntekijöiden kulku halutaan tehdä mahdollisimman sujuvaksi ahtaissakin tiloissa. Näin ollen toteutamme kierreportaat eri teollisuuden ympäristöihin siten, että ne vastaavat alan tarvittavia standardeja ja asiakkaan tilojen mitoituksia.

Tässä toimistotilojen portaiden tilauksessa varustimme kierreportaat pinnakaiteella asiakkaan toimitilojen tarpeiden mukaisesti. Askelmiksi valitsimme liukuturva-askelmat, sillä tavoitteena oli vähentää portailla kulkijoiden liukastumisriskiä. Koska portaat asennettiin ulkotiloihin suomalaisen sään armoille, pintakäsittelimme kierreportaat vielä kestävämmiksi kuumasinkitsemällä.

Suunnittelimme asiakkaan toiveesta portaiden sisäänkäynnin haluttuun suuntaan, ja täsmäsimme portaiden kerrosten väliset sisäänkäynnit siten, että portaiden askelmien ja etenemän suhde noudatti RAK F2 ja EN 14122- standardien vaatimuksia.

Kun siis tilaat kierreportaat Premekonilta, saat tilauksen kustannustehokkaasti, mitoitettuna ja alan standardien mukaisena!