Metsäteollisuussektorin asiakkaalle toimitetut Premekonin ritilätasot

Ritilätasojen valmistaminen osaavana ammattilaistyönä takaa sujuvan projektin kulun, tarkan suunnitelmallisuuden ja ritilätasojen toimituksen erilaisiin tiloihin sopivaksi. Yksi esimerkki asiakkaan vaativiin tiloihin toimitetuista ritilätasoista löytyy metsäteollisuuden sektorin yrityksen tiloista, joihin toimitimme asiakkaan uuteen laitokseen standardeja vastaavat ja kulkemista turvaavat ritilätasot.

Toimitimme metsäteollisuuden parissa toimivalle asiakkaallemme teräsritilätasoja, joita asemoitiin rakennuksen sisällä liikkumiseen sekä koneiden ja laitteiden yhteyteen. Tilauksemme oli kokonaisuudessaan tehty vaativiin teollisuuden työskentelytiloihin, ja suuruusluokaltaan se oli noin 200 m2 tilava ja yhteensä 35 000 kiloa painava.

Suunnittelun taustalla vahva ammattiosaaminen

Projekti alkoi monipuolisella suunnittelutyöllä, joka luo pohjan koko hoitotasotoimitukselle vastaamaan asiakkaan käyttämiä tiloja ja vaatimuksia. Kokeneet suunnittelijamme ovat tottuneet teollisuustilojen työskentelyyn ja 3D -suunnitteluvaihe kuuluu jokaiseen projektiimme.

Suunnittelussa hyödynsimme tilaajan valmiita rakennustehtäväpiirustuksia sekä havainnollistavaa ja törmäyskohtia ehkäisevää 3D-mallinnusta tiloista. Osa asiakkaan kohteista oli tiloiltaan erityisen haastavia ja näiden suunnittelussa ratkaisuna toimi Premekonin oman suunnittelijan tekemät tarkemittaukset.

Käsittely ja toimitus asiakkaan tarpeiden mukaan

Otamme huomioon jokaisessa projektissa asiakkaan erityistoiveet ja tilojen asettamat vaatimukset. Tässä tapauksessa varustimme asiakkaamme pyynnöstä hoitotasot liukuturvaritilällä, joka toimii erinomaisesti liukkaissa tiloissa. Ritilät varustettiin 19 mm silmäkoolla, jonka tarkoitus on suojata ritilätasojen alapuolella liikkuvia ja työskenteleviä ihmisiä ylhäältä mahdollisesti putoavilta esineiltä.

Pintakäsittelimme ritilätasojen teräsrakenteet asiakkaan haluamaan rasitusluokkaan, ja valitsimme kaiteeksi rosterikaiteen, joka allaspeitattuna kestää hyvin hankausta ja kulutusta.

Kun tilaat ritilätasot meiltä, voit olla varma siitä, että tilauksesi on ammattilaisten käsissä, standardien mukainen ja kohteellesi sopiva!