RUOSTUMATTOMAT KAITEET

Ruostumattomat kaiteet ovat olennaisia teollisuusympäristössä, joissa esiintyy korroosiota ja joissa olosuhteet ovat rakenteille vaativia. Myös kemikaaleille alttiit tilat hyötyvät ruostumattomista materiaaleista.

Ruostumattomat kaiteet kestävät paremmin kulutusta ja ovat siksi usein suosittuja suurissa teollisuuslaitoksissa, joissa ne ovat parempi valinta tavanomaisten maalattujen kaiteiden sijaan.

Valmistamme ruostumattomat kaiteet vaativiin teollisiin ympäristöihin ja käytämme valmistuksessa materiaalina sekä ruostumatonta että haponkestävää terästä. Haponkestävää terästä käytämme kemikaaleille altistuvissa tiloissa, kuten paperi- ja kartonkikoneiden märänpään osuuksilla.

 

Tilaa ruostumattomat teräskaiteet eri teollisuukohteisiin Premekonilta

Premekonin ydinosaamista on tuotteiden toimitus kokonaisuutena: suunnittelu, valmistus ja toimitus kuuluvat palveluihimme. Vastaamme tuotteiden vaatimusten mukaisuudesta ja sopivuudesta alalla vaadittaviin standardeihin.

Kun annat projektin läpiviemisen ammattilaisten käsiin, voit keskittää aikaasi siihen, mitä parhaiten osaat.  Toimitamme tilauksia eri kokoisille asiakasyrityksille aina pk-yrityksistä isompiin toimijoihin. Meillä onkin vahva kokemus eri kokoisten projektien läpi viemisestä.

Kun haluat tilata ruostumattomat kaiteet, näin etenet:

  1. Tilaa meiltä soittamalla tai sähköpostilla tarjouspyyntö
  2. Sovimme mahdollisesta tapaamisesta kohteen vaativuuden ja tarpeiden mukaan
  3. Teemme ensimmäisen tarjouksen ja käymme sen yhdessä kanssasi läpi
  4. Kun hyväksyt tarjouksen, järjestämme myös aloituspalaverin ja sovimme jatkosta

 

Ota yhteyttä, niin pääsemme asiassa eteenpäin!

Premekon Oy  |  Puusepäntie 1, 54100 Joutseno   |   p. +358 207 920 570  |  asiakaspalvelu@premekon.fi   |  Pyydä tarjous  arrow