RUOSTUMATTOMAT KAITEET

Ruostumattomat kaiteet ovat olennaisia teollisuusympäristössä, joissa esiintyy korroosiota ja joissa olosuhteet ovat rakenteille vaativia. Myös kemikaaleille alttiit tilat hyötyvät ruostumattomista materiaaleista.

Ruostumattomat kaiteet kestävät paremmin kulutusta ja ovat siksi usein suosittuja suurissa teollisuuslaitoksissa, joissa ne ovat parempi valinta tavanomaisten maalattujen kaiteiden sijaan.

Valmistamme ruostumattomat kaiteet vaativiin teollisiin ympäristöihin ja käytämme valmistuksessa materiaalina sekä ruostumatonta että haponkestävää terästä. Haponkestävää terästä käytämme kemikaaleille altistuvissa tiloissa, kuten paperi- ja kartonkikoneiden märänpään osuuksilla.

 

Tilaa ruostumattomat teräskaiteet eri teollisuukohteisiin Premekonilta

Premekonin ydinosaamista on tuotteiden toimitus kokonaisuutena: suunnittelu, valmistus ja toimitus kuuluvat palveluihimme. Vastaamme tuotteiden vaatimusten mukaisuudesta ja sopivuudesta alalla vaadittaviin standardeihin.

Kun annat projektin läpiviemisen ammattilaisten käsiin, voit keskittää aikaasi siihen, mitä parhaiten osaat.  Toimitamme tilauksia eri kokoisille asiakasyrityksille aina pk-yrityksistä isompiin toimijoihin. Meillä onkin vahva kokemus eri kokoisten projektien läpi viemisestä.

Kun haluat tilata ruostumattomat kaiteet, näin etenet:

  1. Tilaa meiltä soittamalla tai sähköpostilla tarjouspyyntö
  2. Sovimme mahdollisesta tapaamisesta kohteen vaativuuden ja tarpeiden mukaan
  3. Teemme ensimmäisen tarjouksen ja käymme sen yhdessä kanssasi läpi
  4. Kun hyväksyt tarjouksen, järjestämme myös aloituspalaverin ja sovimme jatkosta

 

Ota yhteyttä, niin pääsemme asiassa eteenpäin!

 

Ruostumattomien kaiteiden toimitus – asiakaskokemus kaivosteollisuusalan yritykselle

Projektipäällikkö kaivosteollisuusalan yrityksessä:

Tilasimme Premekonilta kokonaistoimituksena porrastorneja, joiden ohessa myös ruostumattomat kaiteet hoidettiin kuntoon. Isot projektitoimitukset ovat meille tarkoituksenmukaisia, sillä säästämme omaa aikaamme ja saamme prosessit kerralla kuntoon.

Premekonin palvelu kokonaistoimituksissa on tehty joka vaiheeseen erittäin sujuvaksi. Teollisuusyrityksellemme onkin tärkeää, että isojen projektien ostaminen on helppoa ja että aikatauluihin ja työjälkeen voi luottaa.  Premekon räätälöi tuotteet tarpeidemme mukaisiksi ja huomioi vaatimuksissa sen, että toimitamme tuotteita myös eteenpäin omille asiakkaillemme loppukäyttöön.

 

Ruostumattomat kaiteet suunniteltiin yhteistyössä standardien ja vaatimusten mukaisiksi

Projektin alussa Premekon toimitti meille ruostumattomien kaiteiden esityskuvat, joiden pohjalta esitimme omat korjaukset. Mallinnuksessa teimme yhteistyössä havainnollistavan 3 D -mallin, joka selkeytti ruostumattomien kaiteiden ominaisuudet ja sopivuuden juuri meidän tarpeisiimme. Asiantunteva suunnitteluvaihe pohjusti oikein räätälöidyn projektitoimituksen.

Jo alkuvaiheessa oli selvää, että kaiteiden täytyy olla linjassa vaadittavien standardien ja määräyskokoelmien kanssa. Premekon otti vastuun kaiteiden turvallisuusmääräyksistä haltuun jo projektin alussa. Näin ollen pystyimme varmistumaan siitä, että ruostumattomat kaiteet olivat sekä turvalliset että asianmukaiset loppukäyttäjän tarpeisiin.

 

Asiakkaiden tarpeet huomioiva palvelu tekevät Premekonista luotettavan kumppanin

Premekon räätälöi ruostumattomiin kaiteisiin toiveidemme mukaisesti tietyt kiinnitystavat ja kaideputkien materiaalit, jotta ne soveltuisivat käyttöön haastavissakin ympäristöissä. Lisäksi porrastornien toimituksessa koko toimitus vastasi maanjäristysalueiden haastavia vaatimuksia, sillä toimitamme torneja eteenpäin eri puolille maailmaa. Premokonin yksi vahvuuksista onkin se, että heillä on selkeä ymmärrys toimialamme vaatimuksista.

 

Suosittelen Premekonia teollisuustoimijoille, jotka etsivät oikealla palveluasenteella varustettua toimijaa

Kun olemme valinneet Premekonin toimitukset, olemme voineet luottaa tuotteiden tarkoituksenmukaisuuteen, standardien täyttymiseen ja aikatauluihin. Samalla säästämme omaa työaikaamme ja huolia projektien hallinnassa.

Ratkaisukeskeinen palvelu jokaisessa toimituksessa tekee asioimisesta Premekonin kanssa helppoa.  Suosittelen Premekonin palveluita kaikille soveltuville teollisuusyrityksille, jotka haluavat oikealla palveluasenteella varustetun kumppanin. Tuotteet suunnitellaan yhteistyössä ja koko projekti tehdään asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Olemme asioineet Premekonin kanssa jo muutaman kerran, ja hyvin suurella todennäköisyydellä jatkamme yhteistyötä projektitoimituksissa.

Premekon Oy  |  Puusepäntie 1, 54100 Joutseno   |   p. +358 207 920 570  |  asiakaspalvelu@premekon.fi   |  Pyydä tarjous  arrow