SUOJAKAITEET

Suojakaiteet suojaavat työskentelyä ja käyttäjää tavanomaista erikoisemmassa teollisuusympäristössä. Tilana voi olla esimerkiksi erittäin korkea kulkupaikka, tai ympäristö, jossa on pyöriviä mekanismeja tai vaara joutua nipin väliin. Suojakaiteet ovat normaaleja kaiteita monimuotoisempia, esimerkiksi korotettuja, umpinaisia tai tiheällä putkivälillä varustettuja. Standardeja vastaavat kaiteet ovat olennaisia, kun koneturvallisuus halutaan varmistaa.

 

Otamme koneturvallisuuden ja standardit huomioon suojakaiteissa

Teollisuusympäristön koneturvallisuus otetaan huomioon projekteissamme ja suojakaiteet on mahdollista valmistaa eri ympäristöihin. Voimme valmistaa suojakaiteet verkotetulla tai rei’itetyllä levyllä ja otamme toiveet verkon tai reikälevyn silmäkoosta huomioon. Materiaaleina käytämme maalattua tai sinkittyä rakenneterästä, ruostumatonta ja haponkestävää terästä ja alumiinia.

Toimitamme erilaiset suojakaiteet erityisesti ympäristöihin, joissa käytetään isoja koneita tai liikutaan hyvin korkeissa paikoissa, jolloin kyseeseen tulee korkeat suojakaiteet. Koneturvallisuus on meille tärkeää ja tuotteemme vastaavat voimassa olevia standardeja ja määräyksiä. Premekonin suojakaiteet vastaavatkin EN 14122 -hoitotasostandardia sekä RAK F2-määräyskokoelmaa.

 

Saat meiltä turvalliset suojakaiteet kokonaistoimituksena

Meillä Premekonilla on vahva projektiosaaminen kokonaistoimituksissa. Kun ammattilaiset hoitavat työn suunnittelusta asennukseen, voit keskittyä hoitamaan ne tärkeät työt jotka osaat parhaiten. Olemme luotettava kumppani eri kokoluokan asiakkaille: normaalisti asiakkaamme on teollisuusalan kansainvälinen toimija, ja asiakkaidemme liikevaihdot yltävät miljoonista useisiin miljardeihin.

 

Näin etenet tilauksessasi:

  1. Tilaa meiltä tarjouspyyntö soittamalla tai sähköpostilla
  2. Sovimme mahdollisesta tapaamisesta kohteen ja tarpeiden mukaan
  3. Teemme ensimmäisen tarjouksen ja käymme sen yhdessä läpi
  4. Kun hyväksyt tarjouksen, järjestämme myös aloituspalaverin

 

Ota yhteyttä, niin laitetaan koneturvallisuus ja suojakaiteet kuntoon!

Premekon Oy  |  Puusepäntie 1, 54100 Joutseno   |   p. +358 207 920 570  |  asiakaspalvelu@premekon.fi   |  Pyydä tarjous  arrow