Palvelut

Premekon suunnittelee ja valmistaa hoitotasoja, porrastorneja ja teräsrakenteita. Hoitotasotoimitukseen kuuluvia portaita, kaiteita ja tikkaita valmistetaan myös yksittäisinä toimituksina.

Kokonaistoimitus

Asiakkaan kannalta Premekonin kokonaistoimitus on paras ja vaivattomin ratkaisu. Kokonaistoimitukseen kuuluvat suunnittelu ja valmistus sekä tarvittaessa myös kokoonpano ja asennus. Kokonaistoimituksen kustannustehokkuus syntyy nopeasta tiedonkulusta suunnittelusta ja valmistuksesta vastaavien henkilöiden välillä, jonka avulla taataan haluttujen teräsrakenteiden nopea läpimenoaika sekä korkea laatu. Kokonaistoimitus on asiakkaan kannalta myös joustava ratkaisu, jossa muutoksiin voidaan reagoida nopeasti ratkaisujen tapahtuessa yhden toimipisteen sisällä.

Premekonin tavoitteena on palvella asiakasta kokonaisvaltaisesti, ja palvelut ovat oleellinen osa Premekonin toimintaa. Hoitotaso- ja teräsrakennetoimituksiin Premekon tarjoaa suunnittelu-, kokoonpano- ja asennuspalveluja, jolloin asiakas saa kaiken tarvitsemansa samasta paikasta.

Toteutimme hoitotaso -ja teräsrakenteita Äänekosken biotuotetehtaaseen

Premekon Oy  |  Puusepäntie 1, 54100 Joutseno   |   p. +358 207 920 570  |  asiakaspalvelu@premekon.fi   |  Pyydä tarjous  arrow