SUUNNITTELU

Suunnitteluprosessi käynnistyy tavallisesti asiakkaan layout-kuvista, mutta niiden puuttuessa Premekonin suunnittelija voi mitoittaa kohteen. Suunnitelmat tehdään uusimmilla 3D-ohjelmistoilla, joista käytössämme on Catia V5 ohjelmistojen lisäksi kaksi Solidworks-työasemaa. Lisäksi käytössämme ovat perinteiset CAD-ohjelmistot.

Parametriset 3D-suunnitelmat ja työkuvat ovat standardien EN 14122 (1-4) ja OSHA mukaisia. Lisäksi vaaditut laitoskohtaiset standardit huomioidaan suunnittelussa. 3D-suunnittelu mahdollistaa tarkkojen törmäystarkastelujen tekemisen jo suunnitteluvaiheessa, jolloin voidaan välttää rakenteisiin kohdistuvat muutokset asennusvaiheessa. Suunnitelmat sisältävät vaadittavat lujuuslaskelmat, joiden lisäksi tarvittaessa toimitetaan kattava lujuuslaskentaraportti.

Suunnittelun ja valmistuksen teettämisestä samassa yrityksessä on lukuisia etuja. Toiminta on joustavaa ja muutoksiin voidaan reagoida nopeasti kun tieto siirtyy vaivatta suunnittelijalta valmistukseen. Premekonin eri yksiköt toimivat yhteistyössä koko projektin ajan, jolloin suunnittelu tukee niin omaa valmistusta kuin asennustyötä.

Toteutimme hoitotasotoimituksen sisältäen 3D-suunnittelun Valmet Technologiesille

KATSO KUVAT

Premekon Oy  |  Puusepäntie 1, 54100 Joutseno   |   p. +358 207 920 570  |  asiakaspalvelu@premekon.fi   |  Pyydä tarjous  arrow