ALUMIINIPORTAAT

Alumiiniportaat ovat suosittu ratkaisu teollisissa ympäristöissä niiden kevyen rakenteen ja pintaominaisuuksien vuoksi. Anodisoitu alumiiniporras on hyvin korroosiota kestävä porrasratkaisu. Anodisointi kohentaa myös alumiinin ulkonäköä, pidentää sen elinkaarta ja parantaa kulutuksen kestävyyttä.

Toimitamme alumiiniportaat aina reikälevyaskelmalla. Rei’ityksen ansiosta askelmat pysyvät puhtaampina, kun rei’itys on tehty alaspäin kovertuvaksi. Lisäksi reikälevy tuo askelmaan karheutta, joten portaan pito paranee tehden siitä turvallisemman erilaisissa haastavissa ympäristöissä.

 

Alumiiniportaat ovat kestävä ratkaisu erilaisiin teollisuustiloihin

Alumiiniportaat soveltuvat esimerkiksi paperi- ja kartonkikoneympäristöihin, joihin portaat soveltuvat pintakäsittelynsä ja kestävyytensä vuoksi. Alumiiniportaiden kaide määritellään kohteen ja sen vaatimusten mukaisesti.

Meillä Premekonilla on kokemusta ja osaamista eri kokoisten teollisuuden yritysten parissa toimimisesta, ja toimitamme tilaukset aina kokonaisprojekteina. Noudatamme myös alalla vaadittavia standardeja ja vaatimuksia jokaisessa projektissamme.

 

Näin tilaat alumiiniportaat meiltä:

  • Pyydä meiltä tarjous puhelimitse tai sähköpostilla
  • Sovimme tapaamisen luoksesi, jos kohde on haastava tai tapaaminen on muuten tarpeellista
  • Annamme lopullisen tarjouksen ja käymme sen kanssasi läpi
  • Jos hyväksyt tarjouksen, pidämme aloituspalaverin ja sovimme jatkosta.

 

Toimitamme portaat etukäteen sovittuna toimituspäivänä. Ota yhteyttä, niin pääset projektissasi eteenpäin!

 

Alumiiniportaat kustannustehokkaana projektitoimituksena – esimerkkinä toimitus teollisuustiloissa toimivalle asiakkaalle

Premekonin projektitoteutus sisältää toimituksen kaikki tarpeelliset vaiheet.  Teollisuustilojen käyttöön tarkoitetut alumiiniportaat suunnitellaan, valmistetaan asiakkaan toivomista ja tarkoituksenmukaisista materiaaleista sekä asennetaan tarvittaessa paikan päällä. Vahva pitkän linjan ammattilaisten joukkomme osaa huomioida teollisuustilojen ympäristön erityispiirteet jokaisessa työn vaiheessa.

Yksi esimerkki onnistuneesta ja asiakkaan kiittämästä alumiiniportaiden tilauksesta on tapaus, jossa toimitimme kemikaaleille alttiiseen tilaan sopivat alumiiniportaat teollisuuskäyttöön laitteiston yhteyteen. Tilauksessa oli olennaista huomioida portaiden materiaali, askelmien malli ja yleiset turvallisuutta lisäävät seikat.

 

Suunnittelu tehtiin ennakoiden 3D -mallinnuksen pohjalta

Projektimme lähtevät aina liikkeelle asiantuntijamme tekemästä suunnitteluvaiheesta, jossa koko toimituksen ennakointi ja mitoitus saavat pohjan. Valitsemme suunnittelun työkalut projektikohtaisesti, esimerkiksi mallintamalla ja mittaamalla paikan päällä.

Suunnittelimme alumiiniportaat tilaajan toimittaman 3D-mallin pohjalta, jonka kautta pystyimme ennakoimaan mahdollisen törmäyksen muihin rakenteisiin.  Otimmekin huomioon jo heti alussa asiakkaan kemikaalialttiiden teollisuustilojen vaatimukset ja standardit, joiden puitteissa ammattimainen suunnittelutyömme tehtiin ja toteutettiin.

 

Alumiiniportaiden materiaali ja ominaisuudet määräytyvät tilan ja tarpeen mukaan

Valitsimme portaiden materiaaliksi anodisoidun alumiinin, joka on ratkaisu silloin, kun portaita käytetään kemikaaleille alttiissa tiloissa. Koska anodisoitu alumiini kestää paremmin korroosiota ja kovaa kulutusta, se toimii erinomaisesti tiloissa, joissa käsitellään kemikaaleja, ja halutaan varmistaa sujuva kulkeminen portaita pitkin.

Teimme alumiiniportaiden askelmat reikälevyksi, jossa portaiden reikien karkea ulkoreuna mahdollistaa erittäin hyvän pidon kulkijan kengän ja kulkupinnan välillä. Näin ollen karheammat alumiiniportaat ovat myös merkittävä turvallisuustekijä työntekijöiden kulkemisen kannalta. 

Kun siis tilaat alumiiniportaat yrityksellesi Premekonilta, saat ne kustannustehokkaasti kokonaistoimituksena, jolloin voit jättää projektin ammattilaisten käsiin ja keskittyä itse rauhassa omiin tärkeisiin töihisi.  

Premekon Oy  |  Puusepäntie 1, 54100 Joutseno   |   p. +358 207 920 570  |  asiakaspalvelu@premekon.fi   |  Pyydä tarjous  arrow