KIERREPORTAAT

Kierreportaat takaavat sujuvan kulkemisen ylempiin kerroksiin ja sopivat erinomaisesti ahtaisiin tiloihin. Vain vähän tilaa vievät kierreportaat ovat ratkaisu silloin, kun esimerkiksi perinteinen porras tai porrastorni vievät liikaa lattiatilaa.

Kierreportaita käytetään usein satunnaiskäytössä olevissa rakennusten poistumisteissä. Kierreportaat ovat usein ainoa sopiva vaihtoehto ahtaisiin ympäristöihin esimerkiksi silloin, kun ympäristössä on paljon laitteita tai prosessiputkistoa.

 Premekon valmistaa kierreportaat maalattuna ja kuumasinkittynä. Kaidevaihtoehtoja ovat pinnakaide tai selkeälinjainen teollisuuskaide.

Toimitamme kierreportaat aina tilan vaatimukset huomioiden, eli portaat on mahdollista räätälöidä kulkusuunnan ja kätisyyden mukaan.

 

Premekon toimittaa kierreportaat vahvalla projektiosaamisella

Toimitamme kierreportaat aina EN 14122 -hoitotasostandardia sekä RAK F2 -määräyskokoelmaa noudattaen. Huomioimme myös asiakas- ja aluekohtaiset määräykset erikseen.

Asiakaskuntamme on monipuolista ja hallitsemme monen kokoisten projektien läpiviennin suunnittelusta asennukseen saakka. Usein asiakkaamme on kansainvälinen teollisuusyritys, mutta työskentelemme myös pienemmille pk-yrityksille. Meillä onkin vahva kokemus eri kokoluokan yritystoimijoista.

Meillä Premekonilla on usean vuoden osaaminen projektityöstä, joka takaa laadukkaan ja standardeja noudattavan toimituksen. Kun tilaat kierreportaat ammattilaisilta, voit huoletta keskittyä itsellesi tärkeisiin työtehtäviin, samalla kun me hoidamme projektin alusta loppuun.

 

Kun haluat kuulla lisää, toimi näin:

  • Pyydä meiltä tarjous puhelimitse tai sähköpostilla
  • Sovimme tapaamisen luoksesi, mikäli kohde sen vaatii tai muutoin on tarvetta
  • Annamme lopullisen tarjouksen ja käymme sen yhdessä läpi
  • Jos hyväksyt tarjouksen, pidämme aloituspalaverin ja päätämme seuraavista askelista

 

Toimitamme kierreportaat etukäteen sovittuna toimituspäivänä. Ota yhteyttä, niin pääset asiassa eteenpäin!

 

Kierreportaat kokonaistoimituksena toiveiden mukaan – esimerkkinä rakennusurakkaan toimitettu tilaus

Premekonin kierreportaat toimitetaan projektina, jossa huolehdimme kokonaistoimituksesta aina suunnitteluvaiheesta itse asennustyöhön saakka. Teollisuustiloihin tarkoitetut kierreportaat mitoitetaan ja suunnitellaan aina tilaaja-asiakkaan toiveiden mukaiseksi.

Yksi esimerkki Premekonin kierreportaiden tilauksesta on rakennusurakkaan toimistotilan varauloskäytävänä toimivan kierreportaan toteutus, jossa otimme huomioon asennustilan vaatimukset, rakennuksen turvallisuustekijät ja alalla noudatettavat standardit.

Kierreportaat  -projekti alkaa ammattilaisten tekemällä suunnittelulla

Toimistotilojen uloskäyntiin tulevien portaiden toimitus alkoi suunnittelulla, jonka hoidimme tilaajan toimittamien 2D -piirustusten pohjalta.  Henkilökuntamme suunnittelijoiden vankka ammattitaito takaa onnistuvan toimituksen heti alkumetreiltä, ja olemme tottuneet työskentelemään kierreportaiden eri mitoitusten ja tilojen parissa. Suunnittelun lähtökohtana on luoda pohja koko tilaustyölle, joka ottaa huomioon teollisuusympäristön erityisvaatimukset, tilojen rajoitukset ja portaissa kulkevien ihmisten turvallisuuden.

 

Standardit ja materiaalitoiveet huomioidaan jokaisessa Premekonin kierreportaiden toimituksessa

Kierreportaat ovat tärkeä säädösten mukainen turvallisuustekijä satunnaiskäytössä olevissa rakennuksissa, jossa työntekijöiden kulku halutaan tehdä mahdollisimman sujuvaksi ahtaissakin tiloissa.  Näin ollen toteutamme kierreportaat eri teollisuuden ympäristöihin siten, että ne vastaavat alan tarvittavia standardeja ja asiakkaan tilojen mitoituksia.

Tässä toimistotilojen portaiden tilauksessa varustimme kierreportaat pinnakaiteella asiakkaan toimitilojen tarpeiden mukaisesti. Askelmiksi valitsimme liukuturva-askelmat, sillä tavoitteena oli vähentää portailla kulkijoiden liukastumisriskiä. Koska portaat asennettiin ulkotiloihin suomalaisen sään armoille, pintakäsittelimme kierreportaat vielä kestävämmiksi kuumasinkitsemällä.

Suunnittelimme asiakkaan toiveesta portaiden sisäänkäynnin haluttuun suuntaan, ja täsmäsimme portaiden kerrosten väliset sisäänkäynnit siten, että portaiden askelmien ja etenemän suhde noudatti RAK F2 ja EN 14122- standardien vaatimuksia.

Kun siis tilaat kierreportaat Premekonilta, saat tilauksen kustannustehokkaasti, mitoitettuna ja alan standardien mukaisena!

Premekon Oy  |  Puusepäntie 1, 54100 Joutseno   |   p. +358 207 920 570  |  asiakaspalvelu@premekon.fi   |  Pyydä tarjous  arrow