TERÄSPORTAAT

Teollisuuskäyttöön sopivat teräsportaat ovat oikea valinta tiloihin, joissa säännöllinen liikkuminen halutaan tehdä sujuvaksi. Metalliportaat valmistetaan teräsrunkoisina ja ritilä- tai levyaskelmaisina jokapäiväiseen käyttöön. 

Otamme toiveet huomioon niin askelmatyypeissä, materiaaleissa kuin pintakäsittelyssä. Teräsportaat sopivat eri tiloihin, ja leveys määritellään toiveidenne mukaisesti: usein käytetyt leveydet ovat 600-1000 mm välillä.

Porrasrakenne pohjautuu Premekonin mallistoon, jossa noudatetaan hoitotasostandardin vaatimuksia.  Portaidemme valmistaminen on mahdollista eri materiaaleista tarpeiden mukaan. Valmistamme metalliportaat rakenneteräksestä maalattuna ja kuumasinkittynä, ruostumattomasta ja haponkestävästä teräksestä sekä alumiinista.

Teräsportaat varustetaan joko rakenneteräksestä tai ruostumattomasta teräksestä tehdyllä kaiteella. Kaiteista valmistetaan pääasiassa yksinkertaista teollisuuskaidetta tai tyyliteltyä pinnakaidetta.

 

Toimitamme teräsportaat ammattitaidolla teollisuusyritysten tarpeisiin

Meillä on vahva kokemus erilaisten projektien läpiviennistä ja huolehdimme, että kaikki tuotteemme täyttävät tarvittavat vaatimukset ja voimassa olevat standardit.  Valmistamme teollisuusportaat aina noudattamaan EN 14122 -hoitotasostandardia sekä RAK F2 -määräyskokoelmaa. Tarvittaessa räätälöimme tuotteen asiakas- ja aluekohtaisten standardien mukaan. 

Valmistamme teräs- ja teollisuusportaita teollisuusympäristöihin eri kokoisille yrityksille. Toimitamme teollisuusportaat aina kokonaistoimituksena eli hoidamme koko prosessin suunnittelusta asennukseen. Samalla säästät aikaa, kun ammattilaisten tekemä työ ei vie aikaa omilta töiltäsi.

 

Näin etenet kanssamme:

  • Pyydä meiltä tarjous puhelimitse tai sähköpostilla
  • Sovimme mahdollisen tapaamisen
  • Annamme lopullisen tarjouksen ja käymme sen kanssasi läpi
  • Kun hyväksyt tarjouksen, pidämme aloituspalaverin ja sovimme jatkosta.

Toimitamme teollisuusportaat etukäteen sovittuna päivänä. Ota yhteyttä, niin pääset asiassa eteenpäin!

 

Esimerkki projektin kokonaisuudesta: teräsportaat telakkateollisuuden yritykselle

Premekonin teräportaat toimitetaan projektina, joka on suunniteltu vastaamaan yrityksesi tarpeita ja ottamaan huomioon erityisvaatimukset. Meillä on käytössä ammattilaisten osaava joukko, jolla on kokemusta eri prosessien vaiheiden suunnittelusta ja läpiviennistä, ja joka osaa vastata projektin aikana esille nouseviin kysymyksiin ja toiveisiin.

Yksi esimerkki Premekonin toimittamista teräsportaista on telakkateollisuuden parissa toimivalle yritykselle tehdyt teräsportaat, jotka toimitettiin uudisrakennukseen testauslaitteiston ja rakennuksen yhteyteen. Näiden metalliportaiden kokonaisnousumäärä oli noin sata metriä ja portaiden leveydet vaihtelivat projektissa 600 – 1000 millimetrin välillä.

 

Premekonin teräsportaiden suunnittelun taustalla on vahva ammattiosaaminen

Jokaiseen toimitukseemme sisältyvä suunnittelu luo perustan koko toimitukselle, ja suunnittelun perusteella voimme ottaa huomioon esimerkiksi erityiskohteet, mitoituksen ja asennuksen vaatimukset.

Asiantuntijamme tekemä teräsportaiden suunnitteluvaihe tehtiin havainnollistavan 3 D -mallin pohjalta, johon sisällytyimme asiakkaan tilojen vaatimia layout -muutoksia. Muutosten perusteella portaisiin lisättiin vaadittavia lepotasoja ja portteja, jotka noudattavat alan vaatimia EN 14122- ja RAK F2- standardeja.

 

Tilauksen käsittely, erityistoiveet ja toimitus asiakkaan tarpeiden mukaan

Toteutamme projektit ja toimituksen vastaamaan asiakkaan vaatimuksia ja yleisiä vaatimuksia ja standardeja, joten teimme tässä projektissa muutoksia teräsportaiden materiaaleihin, ominaisuuksiin ja varusteluun, jotka paransivat tuotteen käytettävyyttä ja turvallisuutta.

Teräsportaat varustettiin kuumasinkityllä ritiläaskelmalla, jonka etureunan karhennus suojaa portailla liikkuvia työntekijöitä liukastumiselta. Myös portaiden kaiteet maalattiin turvakeltaisella maalilla, jotta ne herättäisivät kulkijoiden huomion ja turvallistaisivat näin tiloja.

Kun tilaat metalliportaat meiltä, voit varmistua siitä, että ne ovat yrityksesi tiloihin mitoitetut, teollisuuskäyttöön sopivat ja ammattilaisten valmistamat alusta loppuun!

Premekon Oy  |  Puusepäntie 1, 54100 Joutseno   |   p. +358 207 920 570  |  asiakaspalvelu@premekon.fi   |  Pyydä tarjous  arrow