KONELINJASTOJEN HOITOTASOT

Premekon toimittaa hoitotasoja tottuneesti konelinjastojen yhteyteen eri teollisuuden tarpeisiin. Tyypillinen asiakkaamme on suuri metsäteollisuuden toimija. Toimitamme käytännössä kaikkia vaadittavia hoitotasoja kokonaistoimituksena – näistä esimerkkinä ritilätasot, kyynellevytasot ja poikkisillat. Lisäksi voimme toimittaa hoitotasojen ohella tarvittavia koneturvallisuuden tuotteita, kuten portteja, suojaseiniä ja verkkokaiteita.  

Toimitamme konelinjastojen hoitotasoja etenkin paperi- ja kartonkikoneisiin eri tehtaisiin. Vuosittain toimitamme konelinjastojen hoitotasoja 5-10 eri kohteeseen, ja meillä on toimituksista 20 vuoden kokemus. Näin ollen voit luottaa siihen, että kokonaistoimituksemme puitteet ovat toimituksen joka vaiheessa kunnossa.

 

Toimitamme konelinjastojen hoitotasot aina standardien ja vaatimusten mukaisena

Konelinjastojen hoitotasot ovat mittavia projekteja, joiden toimituksen hoidamme aina suunnittelusta asennukseen saakka. Teollisuuden toimintaympäristö on meille hyvin tuttua, joten osaamme ohjeistaa projekteissa parhaimpiin mahdollisiin vaihtoehtoihin konelinjastojen hoitotasoissa. Toimitukset on mahdollista räätälöidä juuri tiettyjen tilojen tarpeisiin: otamme tapauskohtaisesti huomioon tilojen erityisvaatimukset esimerkiksi hoitotasojen materiaalien ja turvallisuustekijöiden suhteen.

Jokainen konelinjastojen hoitotasojen toimitus on lisäksi vaadittavien voimassaolevien standardien mukainen. Toimitamme kaikki tilaukset EN14122 -hoitotasostandardia sekä RAK F2 -määräyskokoelmaa noudattaen.

Näin etenet kun haluat tilata konelinjastojen hoitotasot:

  1. Tilaa meiltä tarjouspyyntö joko soittamalla tai sähköpostilla
  2. Sovimme kanssasi tapaamisesta kohteen ja tarpeiden mukaan
  3. Teemme ensimmäisen tarjouksen ja käymme sen yhdessä läpi
  4. Kun hyväksyt tarjouksen, järjestämme myös aloituspalaverin jossa sovimme jatkosta

Toimitamme tilauksen sovittuna ajankohtana. Ota yhteyttä, niin hoidamme konelinjastojen hoitotasot kerralla kuntoon!

Konelinjastojen toimitus asiakkaalle – kokemuksia Lahti Precisionin toimituksesta

Lahti Precision-yrityksen mekaniikkasuunnittelija

Olemme tilanneet jo muutamia projektitoimituksia Premekonilta, ja olemme erittäin tyytyväisiä niin vaivattomaan ostoprosessiin, aikatauluihin kuin tilauksen erikoistoiveiden täyttämiseen.

Tilasimme konelinjastojen hoitotasot teollisuusyrityksellemme Premekonilta kokonaistoimituksena.  Projektien tilaaminen Premekonin asiantuntijoilta on tehnyt omasta projektityöskentelystämme helpompaa, sillä esimerkiksi suunnittelun osuutemme on ja turha ajankäyttö projekteihin on vähentynyt.

Kokonaistoimitus on tehty myös ostajan kannalta erittäin vaivattomaksi, sillä Premekon hoitaa koko projektin alusta loppuun ja varmasti luotettavalla laadulla.

 

Konelinjastojen hoitotasojen toimitus alkoi yhteistyössä suunnittelulla

Premekonin erikoistuneet asiantuntijat toteuttivat projektitoimituksen suunnittelutyön ammattimaisesti, mikä sai projektin liikkeelle heti aikataulussa. Olemme usein aiemmin tehneet suunnitteluvaiheen itse, mutta nyt jätimme detaljitason suunnittelun ja yksityiskohtaisten kuvien tekemisen Premekonin ammattilaisille. Tämä puolestaan helpotti omaa työskentelyämme, kun heti alussa saimme käsityksen toimituksen sopivuudesta juuri meidän tarpeisiin. Suunnittelu toteutettiin havainnollistavien 3 D -mallien kautta.

 

Premekon ottaa täyden vastuun määräysten ja standardien toteutumisesta

Toimimme prosessiteollisuuden alalla, jossa seurattavia standardeja, määräyksiä ja kokonaisuuksia on runsaasti. Näin ollen keskitymme lähinnä niihin, jotka ovat juuri meidän teollisuudellemme niitä tärkeimpiä yksityiskohtaisia määräyksiä. Siksi oli hyvä, että Premekonin asiantuntijat ottivat täyden vastuun siitä, että konelinjastojen hoitotasot täyttivät kaikki vaadittavat standardit ja olivat ajanmukaisia. Pystyimme  näin ollen keskittymään itse muihin tärkeisiin töihimme ja luottamaan täysin Premekonin hoitotasojen tuntemukseen.

 

Huolellisesti toteutettu kokonaisprojekti tekee Premekonista luotettavan kumppanin

Olemme erittäin tyytyväisiä Premekonin hoitotasojen toimitukseen, ja suosittelen Premekonia joustavaksi kokonaistoimitusten kumppaniksi. Saimme konelinjastojen hoitotasot juuri tarpeisiimme räätälöitynä ja kokonaan alusta loppuun selkeästi suunniteltuna pakettina.  Kun Premekon hoiti projektin ammattimaisesti, detaljityö ja ajankäyttö oli meillä minimissään.

Olemme suurella todennäköisyydellä uudelleen Premekoniin yhteydessä, kun etsimme seuraavaa kokonaistoimitusta teollisuuden tarpeisiin.

KATSO KUVAT

Premekon Oy  |  Puusepäntie 1, 54100 Joutseno   |   p. +358 207 920 570  |  asiakaspalvelu@premekon.fi   |  Pyydä tarjous  arrow