KYYNELLEVYTASOT

Kyynellevytasojen avulla kulkeminen esimerkiksi huolto- ja tarkastustöiden luokse onnistuu turvallisesti. Kyynellevytasot ovat hyödyllisiä paikoissa, joissa halutaan estää lian ja irtonaisten esineiden putoamista kulkupintojen läpi. Pinnan kohokuvio parantaa huomattavasti kuljettavan pinnan ja askelluksen välistä pitoa.

Umpinainen pinta (verrattuna ritilätasoon) helpottaa myös liikkumista ja työskentelyä korkealla silloin, kun maahan ei tarvita suoraa näkymää levyn läpi.

Premekon valmistaa kyynellevytasojen materiaalit kulutusta kestävistä materiaaleista. Maalattu tai kuumasinkitty rakenneteräs, alumiini sekä ruostumaton että haponkestävä teräs ovat tästä esimerkkejä. Valitsemme yhdessä parhaiten soveltuvat materiaalit tapauskohtaisesti.

 

Toimitamme kyynellevytasot eri kokoisille yrityksille

Toimitamme kyynellevytasot kokonaisuutena suunnittelusta asennukseen. Kannamme vastuun vaatimusten mukaisesta sopivuudesta. Premekonin kyynellevytasot ovat linjassa EN 14122 -tasostandardin sekä RAK F2-määräyskokoelman kanssa.

Tyypillinen esimerkki asiakkaastamme on teollinen kansainvälinen yritys, mutta toimitamme tuotteita eri kokoisille yrityksille. Monivuotinen kokemuksemme takaa kyynellevytasojen vaatimusten ja standardien vankan hallitsemisen. Kun tilaat tasot meiltä, säästät myös aikaasi omissa projekteissasi.

 

Näin projekti etenee kanssamme:

  • Pyydä meiltä tarjous puhelimitse tai sähköpostilla
  • Sovimme tapaamisen luoksesi tarpeen mukaan
  • Käymme kanssasi läpi lopullisen tarjouksen
  • Jos hyväksyt tarjouksen, pidämme ensimmäisen palaverin ja sovimme seuraavista toimista.

 

Ota yhteyttä, niin pääset projektissasi eteenpäin!

 

Kyynellevytasot teollisuuden tarpeisiin – asiakaskokemus toimituksesta Nordkalk -yritykselle

Mika Pohjonen, Nordkalk

Olemme tilanneet teollisuuden toimialan yrityksellemme useita toimituksia Premekonilta, joista yksi onnistunut esimerkki on kyynellevytasojen toimitus. Tilasimme vuonna 2018 kyynellevytasoja, jotka tulivat Nordkalkin tehdaskäyttöön.

 Premekonin kokonaistoimitus osoittautui meille aikaa säästäväksi ja juuri oikein aikataulutetuksi projektiksi. Toki osasimme jo odottaa vahvaa projektiosaamista aiempien tilaustemme perusteella.

 

Projekti eteni sujuvassa yhteistyössä heti suunnitteluvaiheesta alkaen

Kyynnellevytasojen toimitus oli meille erittäin selkeästi vaiheittain etenevä prosessi. Heti alun suunnitteluvaiheen kävimme läpi yhteistyössä, jossa Premekon teki mallinnukset tehtaisiimme tulevista tasoista. Hoitotasojen räätälöinti juuri tehtaisiimme sopiviksi oli olennainen osa suunnittelua, sillä jo aikaa nähneet tilamme tarvitsivat mittatilaustyötä.

Premekonilla on hallussaan myös viimeisin tuntemus hoitotasojen vaatimista standardeista, joten samalla varmistuimme siitä, että kyynellevytasot olivat linjassa kaikkien vaatimusten kanssa.

Premekonin asiantuntijat pitivät koko prosessin ajan huolen siitä, että tiesimme missä vaiheessa ja millä aikataululla tilaus etenee. Saimme aina ripeät vastaukset kommenteillemme ja tarvittaessa myös kuvamateriaalia kyynellevytasojen ominaisuuksista.

 Sujuva viestintä molempiin suuntiin puolestaan helpotti meidän omaa työtämme, sillä pystyimme luottamaan täysin siihen että Premekon hoitaa projektin ilman että meidän täytyy tarkistella projektin kulkua.

 

Premekonin joustava toiminta ja hankkimisen helppous saavat erityiskiitoksen

Premekonin standardeja vastaavat ja meille räätälöidyt tuotteet ovat laadukkaita, mutta projektin sujuvuus ansaitsee erityisen kiitoksen. Arvostamme teollisuuden tilauksissa joustavuutta, aikataulujen pitävyyttä ja oikeaa palveluasennetta – ja tätä kaikkea Premekon edustaa. Esimerkiksi tilauksen toimituspäivä oli hyvin soviteltavissa meidän omiin aikatauluihimme, ja Premekonin asiantuntijat tekivät asennuksen meillä paikan päällä, kun se meille parhaiten sopi. 

Lisäksi vanhan tehdasympäristömme tilojen vaatimukset olivat normaalia haastavampia, mutta Premekon räätälöi tuotteiden ominaisuudet meille sopiviksi, vaikka se toi lisähaastetta suunnitteluun. 

Lisäksi olemme tyytyväisiä heti alussa tehtyihin kustannus- ja budjettilaskelmiin, sillä niiden luvut säilyivät erittäin hyvin linjassa aina toimituksen loppulaskuun saakka.

Voin siis suositella Premekonin projektitoimitusta teollisuuden yrityksille, jotka etsivät joustavaa ja asioita ratkovaa kumppania!

Premekon Oy  |  Puusepäntie 1, 54100 Joutseno   |   p. +358 207 920 570  |  asiakaspalvelu@premekon.fi   |  Pyydä tarjous  arrow