POIKKISILLAT

Poikkisillat ovat ratkaisu kohteisiin, joissa kuljetaan esimerkiksi paperikoneen radan yli minimoidulla kannakoinnilla. Samalla alla oleva kohde halutaan suojata kulkutasolta mahdollisesti putoavalta lialta.

Poikkisilloissamme on umpinaiset ja pitävät kyynellevypinnat. Tarvittaessa poikkisillat voidaan varustaa myös lämmitysputkistolla ja tuplapohjalla.

Valmistuksen materiaalina käytämme maalattua ja sinkittyä rakenneterästä, sekä ruostumatonta ja haponkestävää terästä.

 

Toimitamme poikkisillat vaatimusten mukaisina projekteina

Suunnittelemme poikkisillat teollisuuteen ja konelinjastojen yhteyteen. Toimimme sujuvasti eri kokoisten yritysasiakkaiden kanssa, joiden kokoluokka voi vaihdella suuresti. Olemmekin luotettava kumppani myös pk-yrityksille ja isompiin hankkeisiin.

Poikkisiltamme noudattavat EN 14122-hoitotasostandardia sekä RAK F2-määräyskokoelmaa. Huomioimme luonnollisesti myös asiakas- ja aluekohtaiset standardit tapauksittain.

Meillä Premekonilla on vankka kokemus hoitotasoprojekteista ja niiden standardeista ja vaatimuksista. Asiakkaana voit huoletta jättää koko projektityön meille, huolehdimme poikkisillat suunnittelusta asennukseen saakka. Kun me kannamme vastuun tuotteen vaatimuksien ja sopivuuden oikeellisuudesta, voit huoletta keskittyä omiin projekteihisi.

 

Näin projekti etenee Premekonin kanssa:

  • Pyydä meiltä tarjous puhelimitse tai sähköpostilla
  • Sovimme tapaamisen tarpeen mukaan
  • Käymme läpi lopullisen tarjouksen
  • Jos hyväksyt tarjouksen, järjestämme ensimmäisen palaverin ja sovimme jatkosta.

 

Ota yhteyttä, niin laitetaan poikkisillat kuntoon!

 

Poikkisiltojen toimitus metsäteollisuuden asiakkaalle – esimerkki kokonaistoimituksesta

Toimitimme metsäteollisuuden sektorin laitetoimittajalle uuteen konelinjaan yhteensä 30 poikkisiltaa, jotka asemoitiin paperi- ja kartonkikoneiden yhteyteen. Teollisuuden kokonaisprojektitoimitukset ovat Premekonin ydinosaamista, josta tämä asiakkaallemme räätälöity toimitus on yksi onnistunut esimerkki. Toimituksen loppukäytön paikka sijaitsee Venäjällä.

 

Poikkisillat suunniteltiin 3D-mallinnuksen mukaan

Kokonaistoimituksemme alkoi poikkisiltojen suunnittelulla, jossa etenimme asiakkaan tekemän 3D -mallinnuksen pohjalta. Alustavan mallin mukaiset kiinnityspisteet ja päänmitat säilytettiin, ja muilta osin muutimme poikkisillat Premekonin oman vakiomallin mukaisiksi. Vakiomalli takaa tuotannossamme tehokkaan läpimenon ja hyvän laadun, jolla vältetään ennen kaikkea rakenteellisia virheitä kuten vapisevia kaiteita ja pinnoitusongelmia.

 

Poikkisillat räätälöitiin asiakkaan tilojen ja vaatimusten mukaan

Jokainen projektitoimituksemme on mahdollista räätälöidä asiakkaan tilojen erityisvaatimusten mukaisiksi. Tässä projektissa toimitimme paperi- ja kartonkikoneiden märänpään osuuksiin haponkestäviä hoitotasoja, ja kuivaan päähän siirtyessä materiaali muuttui mustaksi maalatuksi teräkseksi.

Koska poikkisillat tulivat teollisuustiloihin märänpään osuuksille liukkaisiin olosuhteisiin, lisäsimme asiakkaan toiveesta umpinaisen ritilän poikkisillan päälle. Näin ollen kulkemista varten saatiin lisää kitkaa, joka lisäsi tilojen turvallisuutta. Lisäksi poikkisillat varustettiin asiakkaan toiveiden mukaisesti turvallistavilla eri kaidevaihtoehdoilla. Lisäsimme verkkolevykaidetta sellaisiin paikkoihin, joissa haluttiin estää raajojen joutuminen ei-haluttuihin paikkoihin. Halutuille alueille poikkisillat varustettiin tuplavälipohjalla ja lämmitysputkistolla, putkisto koeponnistettiin Premekonin toimesta ennen toimitusta asiakkaalle.

 

Poikkisiltojen asennus oli asiakkaalle sujuvaa

Premekonin kokonaistoimitukseen kuuluu tarvittaessa myös meidän tekemä asennustyö, mutta tässä tapauksessa metsäteollisuuden asiakkaamme katsoi sopivaksi asentaa tilauksen itse.  Vahva projektiosaamisemme tuleekin esille siinä, että asennus hoituu sujuvasti tarvittaessa myös itse asiakkaan toimesta. Asiakkaan tekemä asennus onnistui täysin ongelmitta sekä esikokoonpanossa että lopullisella asennustyömaalla. Näin ollen toimituksemme oli asiakkaan kannalta kokonaisuutena sujuva ja vaatimusten mukainen.

Kun haluat sujuvan poikkisiltojen projektitoimituksen, ota yhteyttä Premekoniin!

Premekon Oy  |  Puusepäntie 1, 54100 Joutseno   |   p. +358 207 920 570  |  asiakaspalvelu@premekon.fi   |  Pyydä tarjous  arrow