RITILÄTASOT

Ritilätasot mahdollistavat henkilöiden kulkemisen paikasta toiseen tai haluttuun kohteeseen, jossa suoritetaan esimerkiksi huoltotöitä tai tarkastuksia. Ritilätasot ovat vakiintunut osa suuria koneita, rakennuksia tai laitteistoja, koska ne helpottavat työntekoa huomattavasti.

 

Ritilätasojen valmistusmateriaalit

Valmistamme ritilätasot rakenneteräksestä (maalattu tai kuumasinkitty), alumiinista, ruostumattomasta ja haponkestävästä teräksestä. Etenkin alumiiniset ja ruostumattomat teräkset kestävät hyvin korroosiota haastavissa olosuhteissa. Jokainen toimitus on oma projektinsa, jossa valitsemme kanssasi parhaan mahdollisen rakenneratkaisun tarpeisiisi.

Ritilätason kulkupinnan ritilän määritämme tarpeesi mukaiseksi. Ritiläprofiileissa voit vaikuttaa ritilän pinnan karheuteen, silmäkokoon ja korkeuteen, joten ritilä saadaan profiloitua sen tulevaan käyttötarkoitukseen parhaiten soveltuvaksi ja turvallisimmaksi.

 

Saat meiltä ritilätasot kokonaistoimituksella suunnittelusta asennukseen

Huolehdimme tuotteidemme vaatimuksenmukaisuudesta ja niiden sopivuudesta tarpeisiisi huolellisen suunnittelun, 3D-mallinnuksen sekä laadukkaan valmistusprosessin avulla. Pitkä kokemuksemme projektiympäristössä toimimisesta takaa, että tuotteemme täyttävät kaikki standardit ja vaatimukset. Premekonin valmistamat ritilätasot noudattavat EN 14122 hoitotasostandardia sekä RAK F2-määräyskokoelmaa, jonka lisäksi huomioimme asiakaskohtaiset ja aluekohtaiset standardit tapauskohtaisesti.

Ritilätasot olemme suunnanneet pääasiassa teolliseen ympäristöön laitteiden ja rakennusten yhteyteen. Toimitamme tilauksia eri kokoisille teollisuusyrityksille.

Kokonaistoimitus on helpoin tapa hankkia tarpeesi mukaiset ritilätasot. Kun me suunnittelemme, valmistamme, toimitamme ja asennamme tilaamasi ritilätasot, niin säästät aikaresursseja, jotka voit keskittää ydinosaamiseenne.

 

Näin projekti etenee kanssamme:

  • Pyydä meiltä tarjous puhelimitse tai sähköpostilla
  • Sovimme tapaamisen luoksesi, jos kohde on haastava tai tapaaminen on muuten tarpeellista
  • Annamme lopullisen tarjouksen ja käymme sen kanssasi läpi
  • Jos hyväksyt tarjouksen, pidämme aloituspalaverin ja sovimme jatkosta.

 

Ota yhteyttä, niin pääset projektissasi eteenpäin!

 

Esimerkki projektimme kulusta: metsäteollisuussektorin asiakkaalle toimitetut Premekonin ritilätasot

Ritilätasojen valmistaminen osaavana ammattilaistyönä takaa sujuvan projektin kulun, tarkan suunnitelmallisuuden ja ritilätasojen toimituksen erilaisiin tiloihin sopivaksi. Yksi esimerkki asiakkaan vaativiin tiloihin toimitetuista ritilätasoista löytyy metsäteollisuuden sektorin yrityksen tiloista, joihin toimitimme asiakkaan uuteen laitokseen standardeja vastaavat ja kulkemista turvaavat ritilätasot.

Toimitimme metsäteollisuuden parissa toimivalle asiakkaallemme teräsritilätasoja, joita asemoitiin rakennuksen sisällä liikkumiseen sekä koneiden ja laitteiden yhteyteen. Tilauksemme oli kokonaisuudessaan tehty vaativiin teollisuuden työskentelytiloihin, ja suuruusluokaltaan se oli noin 200 m2 tilava ja yhteensä 35 000 kiloa painava.

 

Suunnittelun taustalla vahva ammattiosaaminen

Projekti alkoi monipuolisella suunnittelutyöllä, joka luo pohjan koko hoitotasotoimitukselle vastaamaan asiakkaan käyttämiä tiloja ja vaatimuksia. Kokeneet suunnittelijamme ovat tottuneet teollisuustilojen työskentelyyn ja 3D -suunnitteluvaihe kuuluu jokaiseen projektiimme.

Suunnittelussa hyödynsimme tilaajan valmiita rakennustehtäväpiirustuksia sekä havainnollistavaa ja törmäyskohtia ehkäisevää 3D-mallinnusta tiloista. Osa asiakkaan kohteista oli tiloiltaan erityisen haastavia ja näiden suunnittelussa ratkaisuna toimi Premekonin oman suunnittelijan tekemät tarkemittaukset.

 

Käsittely ja toimitus asiakkaan tarpeiden mukaan

Otamme huomioon jokaisessa projektissa asiakkaan erityistoiveet ja tilojen asettamat vaatimukset. Tässä tapauksessa varustimme asiakkaamme pyynnöstä hoitotasot liukuturvaritilällä, joka toimii erinomaisesti liukkaissa tiloissa tiloissa. Ritilät varustettiin 19 mm silmäkoolla, jonka tarkoitus on suojata ritilätasojen alapuolella liikkuvia ja työskenteleviä ihmisiä ylhäältä mahdollisesti putoavilta esineiltä.

Pintakäsittelimme ritilätasojen teräsrakenteet asiakkaan haluamaan rasitusluokkaan, ja valitsimme kaiteeksi rosterikaiteen, joka allaspeitattuna kestää hyvin hankausta ja kulutusta.

Kun tilaat ritilätasot meiltä, voit olla varma siitä, että tilauksesi on ammattilaisten käsissä, standardien mukainen ja kohteellesi sopiva!

Premekon Oy  |  Puusepäntie 1, 54100 Joutseno   |   p. +358 207 920 570  |  asiakaspalvelu@premekon.fi   |  Pyydä tarjous  arrow